transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2013

Managementul timpului la o noua editie Weekend Seminar

Managementul timpului la o noua editie Weekend Seminar

In luna februarie 2013, Akcees a initiat o serie de tineri entuziasti în tainele managementului de proiecte în cadrul programului de training Weekend Seminar. Seria de evenimente continuă în luna martie si abordează de această dată ca subiect managementul timpului. Cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, participarea la eveniment este gratuită, iar tinerii care doresc să înteleagă cum pot deveni mai organizati, mai eficienti si mai productivi pot aplica prin completarea formularului de înscriere disponibil online la http://akcees.ro/seminar

Pe 15 si 16 februarie participantii Weekend Seminar au avut ocazia să acumuleze competente de management de proiect prin metode de educatie non-formală. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, participantii au învătat cum să conducă propriile proiecte pentru a atinge obiectivele stabilite si au pus în practică notiunile teoretice prin jocuri aplicate si studii de caz interactive.

Bianca Baicea, sef serviciu proiecte HR BRD Groupe Société Générale, si Mike Costache, filantreprenor, au fost alături de cei 30 de participanti si au completat cu sfaturi din experienta lor programul de training dezvoltat de Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv Akcees si trainer profesionist cu o experientă de peste 6 ani în managementul proiectelor din diferite domenii.

„Util, plăcut, centrat pe nevoile tinerilor. Evenimentul mi-a plăcut foarte mult si consider că am învătat enorm de multe lucruri pe care sunt sigur că o să le pun în aplicare curând”, a declarat la final unul dintre participantii la eveniment.

Sesiunile de training marca Weekend Seminar continuă! Dacă editia din februarie a vizat dezvoltarea competentelor de management de proiect, pe 14 si 15 martie participantii vor învăta cum să folosească timpul în favoarea lor, cum se stabilesc prioritătile, dar si cum pot gestiona orele pe care le au la dispozitie în mod eficient.De această dată sesiunea de training va fi sustinută de Alexandru Băleanu, trainer BRD Groupe Société Générale si va urma aceeasi retetă de succes: cunostinte teoretice aplicate prin workshop-uri interactive si lucru în echipă, alături de invitati speciali, persoane cu o activitate intensă care le vor împărtăsi participantilor secrete din propria experientă.

Alexandru are o experientă de 11 ani în customer care, vânzări, comunicare si management, dobândită în companii importante din România. În ultimii 5 ani, el a livrat numeroase traininguri, în principal pe abilităti de tip „soft”, fiind implicat însă si în proiecte tehnice. Având la bază studii economice în cadrul Academiei de Studii Economice, Alexandru a participat si la diferite proiecte adresate studentilor si tinerilor în general, cum ar fi: GROW, Training New Talents, 360 Career Event, împreuna cu BEST Bucuresti, si alte organizatii.

 „Când am pornit această mini-academie de traininguri pentru studenti, alături de Akcees, am avut ca primă prioritate să dezvoltăm angajabilitatea tinerilor cu potential. Împreună putem să contribuim la dezvoltarea de competente practice, specifice business-ului, ce trebuie să însotească cunostintele teoretice si care să-i ajute în primii pasi din viata profesională. Ne bucură enorm succesul pe care sesiunile sustinute până în prezent l-au avut, iar dovada acestui lucru este chiar numărul record de aplicatii, pentru fiecare editie.

Prin această implicare directă a angajatilor BRD, putem să oferim studentilor, care acum se confruntă cu un mediu din ce în ce mai competitiv,  câteva atuu-uri pentru construirea unei cariere de succes. Împărtăsirea din experienta acumulată în BRD este o datorie morală fată de tânăra generatie, o responsabilate a companiei, dar si la nivel personal, ca profesionisti cu experientă. Astfel, putem să avem o valoare adaugată la construirea viitorilor antreprenori si specialisti de succes.”, a declarat Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale.

Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmăreste dezvoltarea de competente si abilităti prin metode de educatie non-formală si se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 si 25 de ani. Următoarea sesiune de training se va desfăsura pe 14 si 15 martie la sediul Fundatiei Româno-Americane si va fi dedicată managementului timpului. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.ro/seminar. Aplicatiile sunt deschise până luni, 4 martie, iar rezultatele finale ale procesului de selectie vor fi comunicate participantilor vineri, 8 martie.

Weekend Seminar este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorului principal BRD Groupe Société Générale si al partenerilor media The Money Channel, Business Woman, România Liberă, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, BusinessLive.ro, Startups.ro, Comunicatedepresă.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studentie.ro, Evenimente Studentesti, Hipo, Business-Edu.ro, stiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.

Alti parteneri: Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Liga Studentilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Asociatia Europeană a Studentilor la Drept (ELSA) , Inspire Business, VWI Estiem.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Skylar
pai ar putea sa isi deschida slaoca de dans.Poate este voluntariat sunt sigura ca ar gasi mai bine mai ales daca are vechime etc. ar putea sa plateasca o chirie modica sau sa nu mai primeasca salariu de la CCS si sa i se dea sala gratuit pentru a tine el cursuri si ar putea sa faca cursuri platite.Eu predau pe gratis (ptr ca asa vreau) si am participat cu elevii mei la concursuri nationale si internationale, unde ne-am batut si cu studenti de la coregrafie si ne-am calificat pe podium deocamdata nu am timp sa ma ocup de slaoca mea de dans insa sunt foarte multumita cand vad ca cei pe care ii invat sa danseze au rezultate foarte bune.
Pura
Wonderful, fast lens Colleen! There is something so iinisrpng when you have a fast lens for low light pictures. Not having to use the flash is so much more natural.I was in film arts in high school and we had the only grade 13 film arts course in Ontario, don't ask why i didn't go to film school, I'm still kicking myself.With the faster lens you can lower your ISO and the colours will become more lush and vibrant, but I can tell you already knew that as you spent some good money on that lens!I'm looking forward to seeing more results, enjoy!
Medo
Ana Moldovanu:Conform legislaţiei een vigorae, salariul Dvs se stabileşte een dependenţă de rezultatele individuale.Drept limită minimă şi garanţie a statului serveşte cuantumul minim garantat al salariului een sectorul real, care eencepeend cu 1 mai curent este stabilit een mărime de 1300 lei, calculat pentru un program complet de lucru de 169 ore een medie pe lună (Hotăreerea Guvernului nr. 260 din 25.04.2012).
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar