transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-01-2014

Manpower: Talentul si sustenabilitatea sa ocupa un loc dominant pe agenda de business a anului 2014

Manpower: Talentul si sustenabilitatea sa ocupa un loc dominant pe agenda de business a anului 2014

ManpowerGroup participă la Forumul Economic Mondial de la Davos, unde conduce discutii privitor la modul în care companiile si liderii sectorului de afaceri pot răspunde presiunilor din ce în ce mai intense pe care le exercită fortele macroeconomice asupra pietei fortei de muncă. Compania, reprezentată de liderii săi regionali si CEO-ul Jeff Joerres, moderează patru sesiuni, printre care si atelierul „Rezolvarea ecuatiei somajului”, dedicat modalitătilor de reducere a somajului structural, îmbunătătirii ocupării la nivel global si creării unui mediu propice antreprenoriatului.

Într-un raport lansat la sfârsitul lui 2013, organizatia Forumului Economic Mondial identifica 10 tendinte dominante si îngrijorătoare ale anului 2014. Două dintre acestea se referă direct la forta de muncă: cresterea discrepantelor în venituri si persistenta somajului structural. În plus, piata fortei de muncă va fi afectată si de declinul global al încrederii în politicile economice.

„Asemuim această situatie Nodului Gordian”, spune directorul general al ManpowerGroup România, Valentin Petrof. „În ultimii sase ani, pe fondul crizei, al schimbărilor demografice si al evolutiei tehnologice, au apărut diverse tendinte care au influentat capacitatea companiilor si guvernelor de a functiona cu succes pe noile coordonate economice. Astăzi, vedem cum aceste tendinte se intercalează, exercitând din ce în ce mai multă presiune, iar interdependenta lor este atât de complexă încât nu mai pot fi gestionate individual, ci doar în ansamblu. Ca atare, reunirea liderilor economici într-un forum de anvergură si atentia pe care o dedică problemelor legate de forta de muncă sunt un semnal că atât companiile, cât si institutiile publice au început să constientizeze noua realitate a pietei muncii si apelează la expertiza reală în domeniu pentru a răspunde noilor provocări.În pregătirea reuniunii de la Davos, ManpowerGroup a lansat raportul intitulat „Simplifică pentru a câstiga în Era Resurselor Umane.” Acesta contine un set de concluzii si recomandări adresate liderilor de companii, centrate pe căile de a creste agilitatea organizatiei. În urma chestionării a 18,773 de angajatori din 42 de tări si teritorii, compania a ajuns la concluzia că agilitatea este considerată importantă de peste 82% dintre acestia. Cei mai preocupati de problema agilitătii s-au arătat angajatorii din Costa Rica (88%), Ungaria (85%) si România (82%) la polul opus situându-se angajatorii din Slovenia (41%), Hong Kong (32%) si India (23%). În ultimul an subiectul agilitătii organizationale a preocupat, în mai mică sau mai mare măsură, 71% dintre respondentii studiului.

Ca răspuns la nevoia de agilitate, ManpowerGroup a recomandat organizatiilor să prioritizeze simplificarea, percepută ca o aplatizare a structurilor ierarhice, o reducere a insularizării functionale sau geografice în interiorul companiei, o accelerare a proceselor de decizie si o corelare a strategiilor de atragere si management a talentului cu strategiile de business. Raportul subliniază că simplificarea trebuie să pornească de la conducătorul companiei si să fie preluată de întreaga echipă de management, îndeosebi de directorul de resurse umane, căruia îi revine rolul de vector principal în comunicarea cu piata fortei de muncă.

„Pe măsură ce urmărim evolutia tendintelor pe care Manpower le-a identificat cu începere din 2008, devine din ce în ce mai clar că a nu tine seama de importanta talentului reprezintă un real pericol economic. Participarea individului la piata muncii nu este o problemă între multe altele, ci un factor determinant al supravietuirii si succesului. Nu este suficient să existe o fortă de muncă potentială în diverse părti ale globului, trebuie ca aceasta să aibă competentele si atitudinea cerută de angajatori, iar acolo unde forta de muncă talentată este disponibilă, trebuie ca mediul si infrastructura să favorizeze accesarea acesteia de către angajatori. Aceasta este o provocare reală în conditiile în care afacerile sunt globale, talentele au o mobilitate crescută, dar guvernele nu pot actiona decât la nivel local. De aici si nevoia unor discutii la nivel mondial.” explică Valentin Petrof.

2014 este al zecelea an de parteneriat strategic dintre ManpowerGroup si Forumul Economic Mondial. În urmă cu trei ani, compania globală de resurse umane a supus atentiei Forumului ideea tranzitiei la un nou sistem economic, Era Resurselor Umane, dominat de talentul individual, iar anul trecut a semnalat forului intensificarea si cresterea complexitătii fortelor economice ce afectează ocuparea si somajul.

ManpowerGroup România este unul din liderii în domeniul solutiilor inovatoare ce privesc forta de muncă, creând si oferind clientilor săi solutii care să-i ajute să fie câstigători în lumea contemporană a muncii. Compania este specializată în: recrutare permanentă si pe bază de contract, evaluare si selectie, muncă temporară, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare si consultantă în domeniul resurselor umane. Manpower Professional, brand al ManpowerGroup, oferă o gamă largă de servicii de recrutare, munca temporară, selectie, externalizare si consultantă la nivel de middle & top management si specialisti. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobândită atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat, si profesionisti cu o experientă vastă în domeniul în care activează. În România, ManpowerGroup este prezent din 2003, având 14 agentii active în: Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Ploiesti, Pitesti si Sibiu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Andrzej
have got benefits to riff and suck your own pussy yes i chsooe to eat pussy for some singles adult time... have benefits.. send a pic when you can.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar