transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-10-2013

Manualul de Bune Practici in Resurse Umane, editia a IV-a - lansare in cadrul Conferintei Anuale HR Club - HR Change Champion

Manualul de Bune Practici in Resurse Umane, editia a IV-a  - lansare in cadrul Conferintei Anuale HR Club - HR Change Champion

Profesionistii in resurse umane care au implementat proiecte de HR cu impact pozitiv asupra business-ului impartasesc experienta lor in cea de-a patra editie a Manualului de Bune Practici in Resurse Umane realizat de HR Club. Manualul constituie o resursa importanta pentru toti practicienii dedicati managementului oamenilor, dar si pentru cei care sunt pasionati de domeniul resurselor umane si care doresc sa urmeze o cariera in aceasta arie profesionala.

Manualul detaliaza proiectele de resurse umane cele mai apreciate de catre juriul Galei Premiilor de Excelenta HR Club 2013, singurul eveniment din Romania care recunoaste si premiaza excelenta in domeniu. Astfel, cititorii manualului au acces la valoroasa experienta in implementarea proiectelor a  „pionierilor” bunelor practici in resurse umane in 2013: Adobe Systems Romania, Apa Nova Bucuresti, ArcelorMittal Galati, AXA Life Insurance Romania, Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Societe Generale, Cetelem, Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurari de Viata si Pensii, Orange Romania, Romtelecom, Scandia Food, TenarisSilcotub, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Tiriac Bank, Zentiva.
 
Cele 29 de studii de caz reunite in cea mai recenta editie a Manualului de bune practici in Resurse Umane sunt structurate in 7 sectiuni: recrutare si selectie; compensatii si beneficii; managementul performantei; formare si dezvoltare; strategie de resurse umane si doua sectiuni incluse pentru prima data in continutul manualului: managementul talentelor; schimbare culturala si angajament. Modelele de bune practici prezentate in acest volum de referinta pentru profesionistul in HR acopera industrii variate; astfel,  manualul se constituie intr-un ghid util in dezvoltarea  proiectelor de resurse umane de succes pentru companii din Romania, indiferent de sectorul in care activeaza. Mai mult, manualul este un instrument de lucru valoros pentru orientarea practicienilor HR in etapa de planificare a proiectelor, in ceea ce priveste obiectivele setate, resursele implicate si rezultatele obtinute.

“Anul acesta, industria cu cele mai multe proiecte inscrise in competitie a fost cea de banking si asigurari, dar foarte activi au fost si specialistii in resurse umane din industria IT&C. Cele mai multe proiecte au fost inregistrate in categoria “Cel mai valoros proiect de Schimbare Culturala & Angajament”, urmata de categoria “Cel mai valoros proiect de Formare si Dezvoltare”, insa la toate cele 7 categorii au fost inscrise proiecte valoroase despre care va invit sa cititi in paginile manualului.

” Radu Mavrodin, Presedinte HR Club.

Cea de-a IV-a editie a Manualului de bune practici in Resurse Umane va fi lansata in cadrul Conferintei Anuale HR Club - HR Change Champion - din data de 23 octombrie 2013, iar cartea va putea fi achizitionata apoi prin comanda directa. Mai multe detalii despre cuprinsul manualului si despre modalitatile de a intra in posesia lui sunt disponibile pe website-ul dedicat.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ekha
Comentariile nu cred ca se vor rautacioase. Si in Romania poti sa dnozei cei 2% din impozitul pe venit. in rest cat vrei si cum vrei.Asta spuneam, ca spre deosebire de alte tari si alte biserici in romania se stabilesc anumite salarii de catre stat si restul biserica trebuie sa si le gaseasca din donatii - biserica are toate motivele sa isi maximizeze donatiile. Maximizarea donatiilor se face cel mai bine prin organizarea de evenimente care atrag multi crediciosi: hramuri, expuneri de moaste. Intradevar moastele sunt expuse tot timpul anului - dar pt a obtine donatii mai multe biserica aduna mai multe moaste la un loc si face public ca "in cutare zi aveti ocazia unica de a ....." si lumea se strange si daca tot a venit la biserica "hai sa dau si eu un pomelnic...". Sau daca e vorba de o singura racla - o tin mult timp cu capacul pus si anunta ca in ziua cutare o vom scoate afara si vom da capacul la o parte ca sa vedeti moastele...Astfel de evenimente sunt intr-o anumita masura facute sa adune donatii. Acum ca sa pledez si pentru cealalta parte - adunarea credinciosilor mai multi o data cu ocazia acestor evenimente spre deosebire de activitatea religioasa de zi cu zi are si efectul de a polariza activitatea religioasa, de a aduce la biserica si pe cei care vin mai rar, de a le aduce aminte de biserica si dumnezeu, de a le mai intari credinta, de a aduce biserica in atentia individului daca acesta uita sa mai dea atentie bisericii, de a arata omului ca nu e singurul credincios - ci ca are o multime de oameni care are aceeasi credinta si aceleasi obiceiuri ca el, ca este parte a unui grup si ca e bine sa faca la fel si pe viitor si sa isi invete si urmasii sa sa faca parte din grup si sa le dea ocazia sa isi integreze urmasii in grup prin intermediul acestor evenimente de grup.
Suresh
stateam eu azi la masa cu bunica-mea si ea se pngalea de mizeriile de la stiri. ca ce o intereseaza pe ea cine pe cine a mai omorat sau care bona a batut pe cine sau de ce. si ca vecina ei de la mansarda i-a spus ca a auzit la otv ca saturn (planeta) este a diavolului. la care bunica-mea se loveste cu palmele peste fata si imi zice: haaat, fiam, asa ceva n-ai mai pomenit (ma rog, in limba spusa era putin mai plastic+o injuratura). imi place de bunica-mea. in fine, cam da si daca ar exista tehnologia, nu prea ar merita HD-ul. parerea mea.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar