transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-07-2013

Maria Nagy, Andrei Munteanu, Victor Oprisan si Manuela Gogu - in echipa de creatie Lowe&Partners

Maria Nagy, Andrei Munteanu, Victor Oprisan si Manuela Gogu - in echipa de creatie Lowe&Partners

Maria Nagy si Andrei Munteanu sunt cei doi noi copywriteri cooptati anul acesta in echipa, Victor Oprisan este noul art director, in timp ce Manuela Gogu s-a alaturat echipei ca director de creatie al Lowe&Partners.

Totalizand 12 oameni, noua formula creativa Lowe mizeaza mult pe interdisciplinaritate si pe integreare creativa a unor minti „colorate” ce se completeaza armonios in vederea abordarii corecte a comunicarii „noua generatie” .

„Auto-limitarea este cel mai periculos <<viciu>> creativ. Nu cred in absolutisme: responsabili cu ideile, responsabil cu BTL-ul, responsabil cu online-ul. Cred in oameni curiosi care invata unii de la altii si care, incet, incet deprind sa faca putin din jobul fiecarui coleg. Nu poti gandi creatie digitala daca nu te intereseaza cum functioneaza o aplicatie pentru ca e jobul digitalistului; la fel cum nu poti gandi un concept de eveniment daca nu te duci sa arunci un ochi cand vine circul in oras. Fiecare membru al echipei de creatie are sau se indreapta catre o anumita zona de excelenta creativa, de la PR & creative media, la online & mobile si desigur engagement si experienta. Incercam un soi deiversificare creativa, asa incat, atunci cand ne adunam in jurul unui brief, dincolo de idee, fiecare dintre noi sa poata vedea potentialul conceptului din alt unghi”, spune Manuela Gogu.

Manuela Gogu si-a inceput cariera in Grupul Lowe acum sapte ani, in cadrul agentiei de relatii publice GolinHarris, in 2012 ocupand o pozitie singulara pentru piata de comunicare: Director de Creatie al unei agentii de PR.

Manuela a gestionat in acesti ani proiecte de corporate si brand communication, evoluand ulterior spre strategie si creatie pentru platforme de comunicare integrate. Cand a facut pasul spre Lowe&Partners, Manuela a adus agentiei un background multidisciplinar unic pentru piata de profil. Echipa de creatie nou formata a Lowe&Partners a semnat deja conceptele mai multor campanii derulate pentru clientii agentiei, precum Beck’s – Vezi dincolo de eticheta! sau „Patitu’este mai asigurat decat crede”, pentru Gothaer Romania Asigurari Reasigurari.

“Manuela a fost prima alegere atunci cand Lowe a inceput cautarea unui Director de Creatie. A recomandat-o un portofoliu impresionant de proiecte creative gestionate cu succes, recunoscute cu trofee la festivaluri locale si internationale de comunicare. Este o combinatie de creativ cu viziune strategica, un mix la granita mai multor specializari si mereu in cautarea povestii. In plus, recunoasterea si promovarea talentelor din interiorul grupului nostru este o prioritate. Venirea ei in Lowe a adus un spirit diferit si plin de energie vibranta, care s-a materializat instant atat in semnatura unor concepte creative pentru campanii importante, cat si în vibe-ul echipei”, declara Aura Toma, Managing Director Lowe&Partners.

Absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, Manuela Gogu si-a antrenat simturile strategice si creativitatea la Berlin, Londra si Belgrad.

Manuela considera ca cel mai mult a invatat muncind. De la colegi, de la clienti, punand intrebari - fie ca se refereau la strategie, media, PR, digital, ATL sau BTL. Oportunitatea de a face parte din grupul Lowe pe parcursul ultimilor sapte ani i-a facilitat intelegerea mecanicilor din spatele unei business de comunicare integrat.

Manuela Gogu a semnat campanii pentru: Bancpost, Bayer, Bergenbier S.A., Colgate-Palmolive, Crucea Rosie Romana, Electrolux, Ferrero, Gothaer, GSK, Johnson&Johnson, Franklin Templeton Investments, L’Oreal Romania, Praktiker, Mercedes-Benz, Orange, RBS Romania, Parlamentul European, Comisia Europeana, Praktiker, Terapia Ranbaxi, Tuborg, Unilever.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar