transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2016

Mazars recruteaza peste 60 de tineri absolventi si profesionisti cu experienta

Mazars recruteaza peste 60 de tineri absolventi si profesionisti cu experienta

Mazars anuntă derularea unei campanii de recrutare în care vor fi angajati peste 60 de tineri, atât proaspăt absolventi, cât si profesionisti cu experientă. Procesul de recrutare are loc în contextul dezvoltării tuturor liniilor de business si a serviciilor Mazars de audit, consultantă fiscală, consultantă financiară, contabilitate si servicii de salarizare.

René Schöb, Country Managing Partner, Mazars: “Ne aflăm în plin proces de crestere rapidă, în care începem multe proiecte noi. Vrem să găsim tinerii talentati si extrem de motivati care vor să ni se alăture si să aducă o schimbare, tineri care doresc să aibă un start de succes în carieră sau să-si dezvolte cariera mai departe. Atunci când sunt pregătiti să facă trecerea de la studiile economice urmate la facultate către viata profesională, vrem să fim prima optiune pe care tinerii o iau în considerare. La Mazars poti avansa fiind încurajat de spiritul antreprenorial si sprijinul permanent primit direct de la echipa de management. Aceste avantaje sunt completate de beneficiile expunerii pe care Grupul Mazars o are la nivel global si de experienta acumulată în cei 20 de ani de activitate în România.”

Procesul de recrutare vizează tineri absolventi de studii economice si profesionisti cu cel putin 3 ani de experientă în domenii relevante pentru pozitiile anuntate. Selectia include mai multi pasi, începând cu o serie de teste profesionale si psihometrice, urmate de un interviu cu un reprezentant de resurse umane si interviul cu managerul echipei pentru care se face recrutarea.

Candidatii trebuie să vorbească fluent limba engleză, iar cunoasterea limbii germane sau a limbii franceze reprezintă un avantaj.

Andreea Georgescu, Head of HR, Mazars: "Ca parte a campaniei de recrutare, vom participa la târgurile de locuri de muncă si ne vom dezvolta în continuare parteneriatele cu asociatiile studentesti si cu universitătile. Dorim ca potentialii candidati să afle de ce pot considera Mazars drept cea mai bună alegere pentru angajare. Elementele care fac diferenta între candidati sunt cele legate de atitudine si dorinta lor de a învăta si de a deveni experti în domeniul lor. Acest elemente sunt atent urmărite în procesul de selectie.”

Potrivit ultimului studiu Mazars având ca tema Generatia Y, realizat la nivelul grupului, candidatii aleg să lucreze la Mazars datorită reputatiei companiei că oferă un mediu antrenant angajatilor, acestia simtind că sunt parte a unei misiuni care îi pasionează, datorită echilibrului oferit între viata personală si cea profesională si nu în ultimul rând, datorită atmosferei de lucru.

Mazars are 20 de ani de experientă acumulată oferind suport de consultantă marilor investitori care dezvoltă afaceri în România. În ultimii doi ani, Mazars si-a consolidat pozitia pe piată în primele 5 firme specializate în audit si consultantă financiară, consultantă fiscală, de contabilitate, salarizare si administrare de personal. Echipa locală este în prezent formată din 150 de profesionisti.

Mazars este o organizatie internatională, integrată si independentă, specializată în audit, contabilitate, consultantă fiscală si juridică. De la 1 ianuarie 2016, Mazars si birourile sale corespondente operează în 93 de tări, din care 77 fac parte din parteneriatul integrat Mazars, iar în 16 sunt firme corespondente Mazars. Firma se bazează pe experienta a 17.000 de profesionisti pentru a acorda suport specializat grupurilor mari internationale, firmelor mici si mijlocii, investitorilor privati si organismelor publice, în fiecare etapă a dezvoltării lor. La nivel global, MAZARS este singura firmă din domeniul auditului si al consultantei financiare si fiscale care, în spiritul transparentei, prezintă public conturile consolidate, auditate conform IFRS.

În România, Mazars are o experientă de 20 de ani în audit si consultantă financiară, consultantă fiscală, contabilitate, salarizare si administrare de personal, fiind prezentă pe piată din anul 1995.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar