transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-12-2013

Melania Hancila se alatura echipei de consultanta strategica si operationala Deloitte in pozitia de Manager

Melania Hancila se alatura echipei de consultanta strategica si operationala Deloitte in pozitia de Manager

Deloitte România și-a consolidat echipa de consultanță strategică și operațională prin sosirea Melaniei Hăncilă, Manager, care coordonează proiectele de dezvoltare și creștere a eficienței, oferind asistență clienților Deloitte în vederea identificării de noi oportunități specifice industriei. Melania are o experiență de peste 10 ani în materie de cercetare de piaţă și strategie, în cadrul unora dintre cele mai importante instituții financiare din România, și va contribui, prin cunoștințele sale de specialitate, la creșterea calității studiilor și analizelor elaborate de Deloitte în România. Ea aduce un plus de expertiză echipei specializate pe probleme de optimizare a eficienței și strategii de creștere sustenabilă.

„Am hotărât să fac o schimbare strategică în carieră și să mă concentrez mai mult asupra provocărilor și oportunităților din diferite industrii, valorificând în același timp experiența acumulată de-a lungul timpului în domeniul bancar și macroeconomic”, spune Melania Hăncilă. „Sunt onorată să mă alătur echipei Deloitte, liderul global al serviciilor de consultanță”.

Oana Petrescu, Partener Coordonator Consultanță în Management, a adăugat: „Mă bucur că Melania s-a alăturat practicii de consultanță, deoarece este un economist cunoscut și apreciat în România. Sunt sigură că, prin experiența sa, va extinde relațiile cu clienții și va aduce un plus de valoare afacerilor acestora, prin strategii inovatoare şi analize complexe”.
 
Deloitte Consultanță oferă asistență companiilor locale și internaționale în diverse domenii – fonduri UE și surse alternative de finanțare, dezvoltarea și optimizarea afacerii, soluții pentru creșterea veniturilor, excelență operațională, servicii CFO, schimbări strategice și transformare organizațională, managementul performanţei şi sisteme de remunerare, studii de impact și analize, precum şi asistență pentru dezvoltare instituțională.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar