transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-06-2013

Mihaela Mindru si Vlad Peligrad: counsel si Diana Crangasu si Monica Andrei: avocat senior - noi promovari in cadrul Clifford Chance Badea

Mihaela Mindru si Vlad Peligrad: counsel si Diana Crangasu si Monica Andrei: avocat senior - noi promovari in cadrul Clifford Chance Badea

Clifford Chance Badea, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume, a anuntat promovarea a patru avocati - Mihaela Mindru si Vlad Peligrad in pozitia de counsel si Diana Crangasu si Monica Andrei in pozitia de avocat senior.

Vlad Peligrad a devenit counsel in cadrul practicii de Litigii. Vlad s-a alaturat echipei Clifford Chance Badea in anul 2007 in calitate de Senior Associate, iar in prezent coordoneaza departamentul de litigii al biroului din Bucuresti, avand expertiza si in domeniile project finance, infrastructura si concesiuni/PPP. In cei peste 12 ani de experienta in avocatura de business, desfasurati atat in Bucuresti, cat si la New York, Vlad a oferit asistenta pentru importante banci internationale si corporatii multinationale. Vlad este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, este doctor in drept si detine un LL.M. in cadrul universitatii The George Washington University – Law School din Washington, D.C.. Printre clientii pe care ii asista se numara: Oman Insurance, EDP Renovavéis, IFC, AEW Europe, Credit Suisse, BCR/ Erste Bank, UniCredit, BRD Groupe Société Générale etc, iar in prezent este implicat in unul dintre cele mai mari dosare de insolventa din Romania – Hidroelectrica.

Mihaela Mindru a devenit counsel in cadrul practicii de M&A. Mihaela avocat cu vasta experienta in domeniul dreptului societar si al fuziunilor si achizitiilor face parte din echipa Clifford Chance Badea din anul 2006.

Mihaela a asistat companii nationale si internationale din diverse sectoare, fonduri de investitii straine si fonduri imobiliare, fiind implicata in tranzactii complexe de fuziunii si achizitii, atat la nivel local, cat si transfrontalier. De asemenea, Mihaela acorda clientilor consultanta juridica pe probleme de dreptul muncii si proprietate intelectuala. In portofoliul sau de clienti se regasesc clienti precum: Innova Capital, Abris, Advent International, Crédit Agricole, Aviva, AXA, Chevron, AEW Europe, Siemens, Sony Pictures Television, Hasbro, etc.

Diana Crangasu a devenit avocat senior in cadrul practicii Concurenta si M&A. Diana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2004. Face parte din echipa Clifford Chance Badea de 8 ani, avand o experienta semnificativa in domeniul tranzactiilor. Diana s-a specializat in dreptul concurentei, fiind  detasata in 2012 in biroul din Paris, lucrand si cu birourile din Londra si Bruxelles, in notificari ale tranzactiilor la Comisia Europeana, la autoritatea de concurenta din Franta, sau in investigatii privind practici anti-concurentiale, abuz de pozitie dominanta si ajutor de stat. A coordonat notificari concomitente ale tranzactiilor in Romania, Ucraina si Turcia, si a asistat clienti precum Deutsche Telekom, SFR, Saint Gobain, L'Oreal, Pfizer, Innova Capital, Abris Capital Partner, AXA, BNP Paribas, Immofinanz.
 
Monica Andrei a devenit avocat senior in cadrul practicilor de Litigii si M&A. Monica a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2000 si s-a alaturat echipei Clifford Chance Badea in 2008. Monica are un background solid atat in domeniul consultantei cat si in cel de litigii si rezolvare a disputelor. Ea poseda o vasta experienta in special in domeniul dreptului imobiliar si este arbitru la Curtea Internationala de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. De asemenea, a actionat in calitate de avocat pledant in numeroase litigii din diverse domenii: imobiliar, constructii, energie, insolventa, financiar, asigurari, asistand si reprezentand banci si institutii financiare importante, companii internationale, fonduri de investitii private equity si dezvoltatori imobiliari. In portofoliul sau de clienti se regasesc nume precum: Innova Capital, AEW Europe, RKB Karosseriewerk, UniCredit Bank Austria, Oman Insurance, Erste Group Bank AG, GLL Real Estate Partners, Gamesa etc.


Clifford Chance este prezenta in Romania din 2006 si opereaza in prezent sub denumirea Clifford Chance Badea, fiind singura firma din Magic Circle deplin integrata in Romania.

Biroul din Bucuresti are in prezent trei parteneri (Daniel Badea - Managing Partner, Nadia Badea si Perry Zizzi) si o echipa internaţionala de 45 de avocati romani, americani si canadieni. Clifford Chance Badea se implica in mod constant in tranzacţii complexe de imprumuturi sindicalizate, finantari, restructurari, emisiuni de eurobonduri si de actiuni pe piete internationale de capital, instrumente financiare derivate, achizitii de companii de catre investitori strategici sau fonduri de private equity, proiecte de infrastructura si autostrazi, investitii imobiliare etc, precum si litigii si arbitraje interne cat si internationale.

Firma ocupa locul intai in topul firmelor de avocatura din Romania la sectiunea Banking & Finance in cele mai recente editii Legal500 si Chambers Global, precum si in editia 2012/2013 a ghidului IFLR1000 pe ariile Banking, Capital Markets si Project Finance.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
smashing top seo
B2qpHY Thanks so much for the post.Thanks Again. Much obliged.
Ronaldo
W. Clifford Klenk is no Baron. Klenk once told the NY times that he was nominated in for best suonprtipg actor Oscar. Not True. Klenks' only son, Stephen, is living in a homeless shelter in West Palm Beach, Fla.
Careca
The suave, sartorial Baron and I have been dear frdnies from the Hamptons to Paradise Island and back again lo these many years. Damn if the fox doesn't get more bloody beautiful with time and wisdom. Harry MinetreePlease pass on to the Baron my address: MinetreeH@aol.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar