transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2014

Mihai Guran - numit Regional Operations Sales Director la Bitdefender

Mihai Guran - numit Regional Operations Sales Director la Bitdefender

Bitdefender anunta numirea lui Mihai Guran in functia de Regional Operations Sales Director, pozitie din care va coordona activitatea de vanzari a companiei in Romania, Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Elvetia, Tarile Nordice, Marea Britanie, Orientul Mijlociu si Spania.

Mihai Guran are peste 19 ani de experienta in domeniul vanzarilor si managementul proceselor de vanzare de echipamente si solutii IT, in companii precum IBM, Dell, HP sau Romsys. In ultimii ani Mihai Guran a condus echipe multiculturale de peste 20 de oameni, care au obtinut cresteri semnificative ale vanzarilor si ale cotelor de piata, atat direct cat si prin dezvoltarea retelelor de vanzare prin parteneri in Romania si in alte tari din Sud-Estul Europei.

’’Unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am setat pentru anul acesta este sa completam echipa noastra de vanzari si marketing cu profesionisti de calibru alaturi de care sa construim mai departe brandul Bitdefender. Mihai vine cu o importanta experienta in domeniu castigata atat pe piata locala, dar si in proiecte internationale, iar misiunea lui si a echipei pe care o conduce este de a impinge Bitdefender spre  o pozitie cheie in cele mai mari piete din lume, cu focus pe solutiile de securitate pentru medii virtualizate si Cloud,’’ a declarat Florin Talpes, CEO al Bitdefender. 

In ultimii trei ani Bitdefender si-a consolidat pozitia de lider tehnologic global in urma evaluarilor repetate realizate de institutiile internationale de testare. Dezvoltarea business-ului in urmatoarea perioada va avea la baza performanta recunoscuta a produselor, cu focus pe extinderea bazei de clienti pe segmentul corporate.

Bitdefender este producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate informatica atestate pe plan international. Inca din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate.

In fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejeaza datele digitale ale aprox. 500 milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.


Recent, Bitdefender a primit doua distinctii foarte importante in industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS, care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

De asemenea, tehnologiile antivirus Bitdefender s-au clasat pe primul loc in urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test si AV-Comparatives. Mai multe informatii despre gama de solutii antivirus Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei.

In plus, Bitdefender pune la dispozitia utilizatorilor sai blogul HOTforSecurity, un hub cu informatii despre lumea securitatii IT, discutii aprinse despre amenintarile informatice de pe retelele sociale si sfaturi de protectie impotriva aplicatiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar