transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-01-2014

Mindit il atrage ca partener pe Sergiu Negut, care preia 50% din actiuni

Mindit il atrage ca partener pe Sergiu Negut, care preia 50% din actiuni

Sergiu Negut a preluat 50% din actiunile Mindit, prima companie romaneasca de background screening, fondata in urma cu un an de Irina Arsene, intr-o tranzactie care anunta si alte dezvoltari de afaceri. Background screening sau verificarea trecutului profesional al candidatilor si al angajatilor reprezinta confirmarea informatiilor oferite de acestia catre companii, prin CV sau in formularul de aplicare si se realizeaza pe baza unui acord scris al persoanei verificate.

In SUA si in tarile dezvoltate din Europa precum Marea Britanie, procesul este larg raspandit, mai ales la firmele cu renume. Irina Arsene a introdus anul trecut background screeningul si in Romania, preluand modelul occidental.

"Marea provocare de anul trecut a fost crearea unei piete de background screening si constientizarea angajatorilor asupra utilitatii acestui serviciu. Dupa un an de investitii financiare, de timp, efort si suflet, care m-a rasplatit cu rezultate frumoase, era momentul ca afacerea sa treaca la nivelul urmator si sa cunoasca si alte linii de business. Il cunosc pe Sergiu Negut de multi ani si l-am provocat sa accepte o noua pozitie, cea de partener de afaceri in Mindit, in care sa ii valorificam experienta de manager si lider, creativitatea si entuziasmul. Sunt sigura ca vom reusi sa realizam lucruri frumoase, fara a ne limita la background screening. Suntem amandoi pasionati de oameni si stim ca in formula potrivita se pot muta munti", a declarat Irina Arsene, fondator si CEO, Mindit.Sergiu Negut a spus, la randul sau: "De fiecare data cand mi-am schimbat angajatorul sau cand compania la care lucram a avut o schimbare de actionariat, CV-ul meu a facut obiectul unei verificari profesioniste din partea unei firme straine. Mai mult, domeniul serviciilor pentru HR imi este drag, pentru ca aici se construiesc lucruri cu impact pe termen lung in calitatea muncii. Urmaresc Mindit inca de la infiintare, iar cand a aparut oportunitatea de a investi, m-am grabit sa o fac. Piata muncii din Romania are nevoie de mai multa transparenta si Mindit ofera asta, aduce mai multa normalitate si incredere intre angajatori, angajati si agentii de recrutare". Cu privire la planurile de dezvoltare, Sergiu Negut a adaugat: "Dincolo de oportunitatea din background screening, cel mai mult am incredere ca impreuna cu Irina Arsene avem potentialul de a deschide noi linii de afaceri, care sa extinda serviciile de resurse umane, fara a concura cu partenerii nostri naturali, agentiile de recrutare, si sa valorificam experienta internationala pe care Irina Arsene o detine in management si business development in IT&C."

Mindit este prima companie romaneasca de background screening profesionist care ofera servicii de calitate prin intermediul unei echipe de entuziasti dedicati. Mindit realizeaza verificari complexe de screening, incluzand confirmarea studiilor, a certificarilor si trainingurilor, a fostilor angajatori, dar si colectarea de referinte in mod direct si controversatele verificari ale prezentei in media si social media. Totul se realizeaza intr-un mod transparent si etic, respectand cerintele de protectie a datelor cu caracter personal si codul de conduita NAPBS, Mindit fiind membru de la infiintare.

Clientii Mindit sunt firme multinationale dar si companii locale din domeniul IT&C, consultanta, recrutare, servicii financiare, FMCG, pharma&healthcare. Compania incearca sa acopere si latura sociala prin oferirea de servicii gratuite ONG-urilor pentru recrutarile de personal care lucreaza cu categorii sociale vulnerabile.

Experienta primului an de activitate in background screening pe piata din Romania arata ca si la noi CV-urile furnizate de candidati contin inadvertente, in proportii comparabile cu tarile occidentale. Astfel, 90% contin diverse discrepante minore, 24% discrepante majore privind perioada angajarii, iar 3% inconsistente grave, continand experienta profesionala negata de fostii angajatori.

Inainte de a isi construi propria afacere, Irina a avut o cariera internationala in domeniul IT&C. Dupa un debut in cariera ca programator, Irina si-a demonstrat abilitatile de lider si manager, devenind pe rand Head of Development, Chief Sales&Marketing Officer, General Manager, actionar si membru al boardului din UK pentru Computaris ltd, avand si experienta unei vanzari de succes a companiei. Ulterior vanzarii companiei, Irina a facut un schimb major in cariera, devenind antreprenor, cu un prim proiect, Mindit, in domeniul resurselor umane. Irina Arsene este director certificat IoD London, detine un MBA in Marketing la BSM si este licentiata in IT&C la UPB.

Sergiu Negut este CEO&board adviser specializat in crestere antreprenoriala si transformare organizationala, speaker si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania. Sergiu are la activ cateva investitii ca Business Angel in intreprinderi locale, printre care Fru-Fru, 2parale si Instore Media. Pana in 2011, Sergiu Negut a fost Director Executiv si Board Member la Regina Maria / CMU, unde, alaturi de fondatorul clinicii, a contribuit la cresterea de mai bine de zece ori a companiei, printr-un mix de crestere organica, dezvoltari greenfield si achizitii, inclusiv vanzarea de doua ori a companiei catre fonduri de investitii. Inainte de CMU, Sergiu Negut a lucrat din Austria si Elvetia la expansiunea est-europeana a Amgen. Sergiu a absolvit un MBA la Insead, fiind vicepresedintele organizatiei de alumni Insead in Romania si este licentiat  in IT&C la UPB si REI /ASE. Sergiu coordoneaza proiectul “101 de la stres la success”, lansat in cadrul Romanian Business Leaders Summit.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
trjktpvzms
Introduceti mesajul ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar