transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-10-2013

Naked PR, primul proiect educational de PR specializat, se lanseaza pe 21 octombrie 2013

Naked PR, primul proiect educational de PR specializat, se lanseaza pe 21 octombrie 2013

Pe 21 octombrie 2013, se lanseaza NAKED PR, prima serie de workshopuri menite sa faca dezvaluiri “fara PR”, sa spuna adevarul, secretele, strategiile si provocarile din industria relatiilor publice.

Gandit ca un « laborator », NAKED este locul unde se intalnesc profesionistii, inteleptii, inovatorii din comunitatea PR, pentru a pune punctul pe
“i”-urile din PR-ul din diferite industrii, cu toate resorturile de imagine specifice.

Business PR, Fashion PR, Celebrities PR si Cultural & Arts PR compun colectia din aceasta toamna.

Profesorii Naked PR, specialisti care au confirmat in domeniile lor, sunt pregatiti sa creeze o experienta “SHARING” care schimba, misca, transforma viata si aspiratiile profesionale ale participantilor prin:

• resurse si instrumente de lucru - inovatoare, “next big thing”, pline de revelatii;

• cunoastere “BRAIN”, perfecta pentru STORMING-uri inovatoare;

• tips&tricks de la cei care fac istoria PR-ul creativ in Romania 3.0;

Proiectul Naked PR se adreseaza tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR.

Workshopul de Business PR va fi sustinut de Mirela Bucovicean (fondator Molecule F).

"Daca as fi stiut la inceput de cariera in business macar un sfert din cate stiu acum, drumul meu ar fi fost unul mult mai usor si mai rapid. Vreau sa va impartasesc din ce am invatat in 22 de ani de experienta personala, activand in mai mult de 13 industrii. O luam de la zero, lucram impreuna ideile de business, facem planuri de dezvoltare si network, invatam cum sa ne PR-izam pe noi insine si business-ul propriu, aflam impreuna drumul spre succes.

Vino sa te descoperi ca "business unit". Cine stie, poate devenim parteneri in afaceri”, declara Mirela.

Ana Bucur (Brand Manager Gucci Romania) si Noemi Revnic (PR The Place si owner al blogului de lifestyle si cultura Placerile lui Noe) vor fi gazdele workshopului de Fashion PR.

„Moda este unul dintre cele mai dinamice domenii, iar comunicarea in moda, cu particularitatile ei, trebuie sa tina pasul alert. Astazi, odata cu dezvoltarea tehnologiei, cu accesul permanent la informatie si cu o continua globalizare a pietei, provocarile sunt mai mari si obiectivele din ce in ce mai sus.
Cursul nostru de Fashion PR este conceput sa ofere nu doar o baza teoretica cu instrumente precise de comunicare, ci si aspectul lor practic, ilustrat si aplicat pe exemple concrete si studii de caz”, declara Ana si Noemi.

Workshopul de Celebrities PR va fi sustinut de Adelina Bortan ( PR specialist, Prima TV).
“In cadrul workshopului de Celebrities PR vom pune accent mai mult pe partea practica. Vom vorbi despre strategii de PR, story brokering sau cat de importanta este povestea, cum construiesti imaginea sociala a unei persoane publice. Va voi dezvalui insight-uri din aceasta ramura a relatiilor publice si vom face cunostinta cu vedete care au inteles importanta PR-ului in dobandirea notorietatii”, spune Adelina.

Despre PR-ul de carte, librarie si evenimente de cultura urbana va vorbi Anca Danila (PR Carturesti), in cadrul workhospului de Cultural&Arts PR

“Stii cum e sa-ti  placa foarte mult un film, o carte sau un fel de mancare, si sa vrei sa spui tuturor despre experienta avuta? Cam asa va fi la workshopul de Cultural & Arts PR, unde vom vorbi despre branduri inspirationale, prima lansare de editura, evenimentele de cultura urbana si cum tii pasul cu tot ceea ce se intampla in mediul cultural. Am o tolba plina cu povesti pe care abia astept sa vi le impartasesc”, declara Anca.

Catalin Anchidin va vorbi despre PR-ul de film, in cadrul workshopului de Cultural & Arts PR.
“Fiecare din noi are un film preferat. La fel cum fiecare din noi ne facem propriile proiecţii când vine vorba despre proiectele in care ne implicam. Cum reuşeşti să te adaptezi unei lumi care vinde vise şi cum faci ca, la rândul tău, să le vinzi mai departe? Asta vom încerca să povestim împreună la NAKED PR”, spune Catalin.

Irina Milenkovici si Suzana Vasilescu vor povesti despre PR-ul pentru galeriile de arta, in cadrul workshopului de Cultural&Arts PR.

“You have to be unique, and different, and shine in your own way.” (Lady Gaga)
Aceasta este motivul pentru care noi am ales drumul galeriilor de succes. Prin intermediul acestui curs va vom introduce in lumea artei contemporane, a managementului unei galerii si a reprezentarii unui artist,  pe scurt a PR-ului in arta! Despre asta si multe alte "secrete" va vom vorbi la prima noastra intalnire”, declara Suzana si Irina.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mohar
Cand am participat la acest wkhosrop imi tot venea in minte: La scoala am facut educatie fizica, muzicala, educatie civica, religie, politica, etc , dar nimic despre educatie in domeniul fotografic (doar un pic de desen in scoala primara si un curs de un semestru la facultatea de comunicare). Consider ca ar fi utila educatia vizuala inca din clasele primare. Altfel ar privi oamenii cladirile, strazile, oamenii din jur. Altfel ar fi interpretate si imaginile din manualele din scoala. Dl. Simion mi-a oferit o alternativa vizuala in doar cateva ore si ma gandesc, ce ar fi fost daca exista un astfel de curs in liceu sau inca din scoala primara Va multumesc pentru cele cateva ore in care am invatat sa privesc lumea dintr-o alta perspectiva. Desi am plecat cu o alta viziune asupra lumii, daca voi avea timp si mai ajung in Bucuresti, probabil voi reveni.
Najim
viorelsfEste evident că SRSFF-ul este o piesă itrmpoantă een SF-ul rome2nesc, un jalon deja trasat een istoria autohtonă a genului. N-ar trebui să fac eu bilanţul celor trei ani pentru că nu-i cunosc eendeaproape, dar voi enumera ce2teva realizări.Părţile pozitive:cen cei trei ani, asociaţia cu nume avocalic a relansat ideea de cenaclu, făce2nd din el o manifestare modernă, a editat ce2teva antologii solide şi o colecţie esenţială de reeditare a operelor clasice rome2neşti, are o revistă virtuală care oglindeşte mişcarea SF internaţională, dar mai ales cea din blocul estic al Europei, ceea ce mi se pare cu totul remarcabil. Concursurile lansate de asociaţie sunt o altă bilă albă, generatoare de emulaţii creative. Are o bună reprezentare la manifestările europene din ultimii ani. Membrii asociaţiei sunt een general personalităţi cunoscute din fandom, cu activitate susţinută een domeniu.Părţile negative:Părerea mea este că va fi necesară o restructurare internă a asociaţiei. Văzută din exterior, pare necoagulată. Am aşteptat cam o săptăme2nă pentru a vedea reacţia celorlalţi la acest anunţ. Am constatat că niciun membru din conducere nu a făcut un bilanţ notabil ai acestor trei ani, că niciun membru nu a postat măcar un La Mulţi Ani! (nu mai vorbesc de aniversările membrilor asociaţiei care par să treacă complet ignorate de ceilalţi).E interesant ce spune Eugen een acest articol, e pentru prima oară ce2nd văd nişte obiective clare, pentru că, dacă veţi căuta la rubrica Manifest (al asociaţiei), veţi eente2lni doar o dulce poezie.Mi-ar fi plăcut de asemenea să fi eente2lnit măcar periodic een acestă revistă semnătura membrilor organizaţiei. Unii sunt chiar foarte activi, dar een alte spaţii virtuale.Nu mi le luaţi ca pe reproşuri, sunt doar observaţii personale ce urmăresc ameliorarea activităţii SRSFF-ului. Dacă mi-ar fi fost indiferent, nu le-aş fi semnalat.cenchei cu ceea ce, een opinia mea, ar fi trebuit să facă toţi cei ce apreciază şi urmăresc activitatea asociaţiei şi această revistă, să urez SRSFF un sincer La Mulţi Ani! , cu realizări şi evenimente de excepţie, een beneficiul tuturor celor care suntem fani ai genului SF.
top seo guys
yIsx2B Really enjoyed this article.Much thanks again. Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar