transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-07-2013

Noi pozitii in structura Romtelecom si COSMOTE Romania

Noi pozitii in structura Romtelecom si COSMOTE Romania

Romtelecom și COSMOTE România anunță că, pentru a adresa mai eficient nevoile de coordonare a celor două companii și pentru optimizarea performanței acestora, începând cu 1 august 2013, au fost create următoarele poziții:

- Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România

- Director Executiv Managementul Aprovizionării România

- Director Executiv Relații ale Companiei România

- Director Comunicare România

- Șef de Birou România

Toate pozițiile raportează CEO-ului Romtelecom și COSMOTE România.

Astfel, Gunnar Pahnke este numit Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România); Bogdan Voicu este numit Director Executiv Managementul Aprovizionării România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România); Emmanuel Sordet este numit Director Executiv Relații ale Companiei România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România);  Ruxandra Vodă este numită Director Comunicare România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România) și Olaf Lausen este numit Șef de Birou România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România).

„Prioritatea mea este să îmbunătățesc constant performanța acestor două companii, astfel încât să ofere clienților noștri produse și servicii integrate, angajaților un mediu de lucru sigur și acționarilor un profit sustenabil. Aceste noi numiri reprezintă una dintre acțiunile menite să optimizeze procesele de business și să consolideze rezultatele remarcabile pe care Romtelecom și COSMOTE România le-au obținut până acum. Sunt încrezător că toți vor contribui semnificativ la creșterea eficienței operaționale și la diferențierea pe piață”, a spus Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și COSMOTE România.
 
În același timp, începând cu 1 august 2013, Panos Makris, actualul Director Executiv Comercial România, părăsește Grupul pentru a explora noi oportunități profesionale, această poziție rămânând vacantă începând cu data mai sus menționată. Astfel, Mathias Hanel este numit Director Executiv Comercial România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România).
 
„Îmi exprim aprecierea și recunoașterea față de Makris, pentru contribuția sa valoroasă la toate realizările de pe segmentul comercial și îi urez succes în planurile sale de viitor”, a adăugat Beckers.


Gunnar Pahnke (44 ani) este numit Director Executiv Strategie, Transformare și Servicii Wholesale România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România).

Pahnke va fi responsabil cu strategia de ansamblu pentru Romtelecom și COSMOTE și va conduce, din punct de vedere operațional, procesele de transformare. În plus, va conduce activitățile pentru servicii operatori / wholesale.
 
Pahnke are o vastă experiență profesională internațională, cu peste 20 de ani de expertiză în industrie, atât în telecom (fix/mobil), cât și în Internet și media/TV.

Cariera sa în cadrul Deutsche Telekom a început în 1995, deținând mai multe poziții de management în zona de marketing, vânzări, strategie, fuziuni şi achiziţii.
 
Cea mai recentă funcție a sa a fost cea de VP Strategy Europe, lucrând pentru Head Office Europe Deutsche Telekom și având ca responsabilități dezvoltarea strategiei și planificarea (proiecţii de piață pentru 13 ţări), management strategic de portofoliu/fuziuni şi achiziţii, Market and Competitor Intelligence și Business Development.
 
Pahnke deține un doctorat în Business Administration de la Universitatea Poitiers, Franța, și are, de asemenea, 2 diplome de master, una în Marketing and Internationalization de la Universitatea Poitiers, Franța, şi cealaltă în Business Administration de la École Nationale Supérieure des P&T, Paris, Franța.

Bogdan Voicu (44 ani) este numit Director Executiv Managementul Aprovizionării România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România), în baza performanțelor obținute în actuala sa poziție de Director Executiv Achiziţii şi Proprietăţi Imobiliare în cadrul Romtelecom.  Voicu va coordona întreaga activitate a lanţului de aprovizionare a celor două companii.
 
Voicu s-a alăturat Romtelecom la finalul lui 2011, în urma unui proces de selecție. El și-a demonstrat eficiența în implementarea și optimizarea proceselor, politicilor și procedurilor care țin de lanțul de aprovizionare.

Înainte de poziția în cadrul Romtelecom, Voicu a acumulat o experiență extinsă în poziții similare de management în industria telecom.

Voicu are o diplomă în Finanțe, Contabilitate și Management de Sisteme Informatice de la Academia de Studii Economice din București.

Emmanuel Sordet (45 ani) este numit Director Executiv Relații ale Companiei România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România).  Sordet va coordona activitățile juridice și de reglementare, având ca obiectiv menținerea canalelor de comunicare cu diferite entități externe și guvernamentale.

Sordet are experiență extinsă pe piața telecom fixă și mobilă, având cunoştinţe solide în domeniul juridic. El a demonstrat eficiență în contexte juridice complexe, în implementarea politicilor, a procedurilor și în chestiuni legate de zona de reglementare. Sordet a avut un rol activ în procesul de liberalizare a industriei telecom din Franța. De asemenea, a gestionat cu succes procesele de fuziune și achiziție, inclusiv pe cel de vânzare a unor companii către Grupul Deutsche Telekom, fiind responsabil de coordonarea tuturor aspectelor legale, de reglementare și de guvernanță în astfel de contexte.

Sordet deține două diplome de master, una în European and International Management și cealaltă în Audiovisual Communication Law and Administration, de la Universitatea Sorbona (Paris I). De asemenea, el are un master de cercetare în domeniul “Public and private Law”, de la Universitatea Sorbona (Paris II).
Dra. Ruxandra Vodă (36 ani) este numită Director Comunicare România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România). Ea este în prezent Corporate Communications Senior Manager COSMOTE România. Din poziția de Director Comunicare România, va fi responsabilă cu proiectarea și dezvoltarea strategiei de comunicare a companiilor, sprijinind obiectivele de business.

Ruxandra Vodă are peste 15 ani de experiență în comunicarea corporativă și comunicare integrată de marketing.

Ea se află în cadrul COSMOTE România din anul 2009, fiind responsabilă cu dezvoltarea strategiei de comunicare corporativă și a planurilor pentru grupul local de companii. 

Vodă deține o diplomă de la Facultatea de Jurnalism și Ştiinţele Comunicării de la Universitatea București și un master în Comunicare Audio-Vizuală de la SNSPA.

Olaf Lausen (37 ani) este numit Șef de Birou România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România). Din această poziție,  Lausen va sprijini activitățile CEO-ului, în concordanță cu direcțiile strategice trasate de acesta, cu scopul de a crește eficiența. Această funcție va asigura legătura dintre CEO și celelalte părți implicate, interne și externe, având rolul de mediator în diverse contexte, înainte ca acestea să ajungă în atenția CEO-ului. Lausen va lua decizii autorizate de CEO, pentru a gestiona proiecte care implică o serie de colaborări inter-departamentale și alocarea de resurse.
 
Lausen lucrează în cadrul Romtelecom din 2008 ca General Manager New Business Development, gestionând proiecte de dezvoltare comercială și de business. El are 13 ani de experiență în telecom acumulată în Germania și regiunea Europei Centrale și de Est, unde a ocupat funcții similare.

Lausen are un Diplom-Kaufmann (echivalentul MBA) de la University of Technology din Dresda, Germania.

Mathias Hanel (46 ani) este numit Director Executiv Comercial România (pentru operațiunile fixe și mobile, Romtelecom și COSMOTE România), începând cu 1 august 2013.

Din această poziție, aflată în directa subordonare a CEO-ului Romtelecom și COSMOTE România, Hanel va fi responsabil de coordonarea eforturilor și a inițiativelor comerciale ale celor două companii, pentru a exploata sinergiile și rezultatele de pe acest segment, în beneficiul tuturor clienților și al acționarilor.

Hanel are o experiență profesională internațională, dezvoltându-și cariera prin numeroase funcții cu o complexitate crescută din zona comercială, pe baza cunoștințelor solide de marketing și business. Expertiza sa acoperă industria telecom, cu realizări pe segmentele fix şi mobil. Din 1995, a făcut parte din
Grupul Deutsche Telekom, îndeplinind roluri în cadrul T-Mobile International din Bonn și Londra şi al PT Satelit Palapa Indonesia în Jakarta. 

Cea mai recentă poziție a sa a fost cea de Chief Operating Officer Consumer pentru Makedonski Telekom și T-Mobile Macedonia.

Hanel deține o diplomă în Business Administration, obținută în Anglia și Germania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cristianeborgesdemenezes
ehe mai e cale lunga pana cand lumea o sa inteleaga ca crnotactul de munca iti aduce mai multe obligatii decat crezi. Eu unul am stipulat in contract, pe langa clasica clauza de confidentialitate, clauza de noncompetivitate (timp de 3 ani dupa demisia mea de la companie nu am voie sa ma angajez intr-o alta companie in directa competitie) si o clauza care se numeste moral behaviour, care stipuleaza ca orice actiune sau opinie publicata de mine in orice fel de media (site-uri de socializare, blog, samd) nu poate afecta sau sa fie in opozitie cu opiniile sau actiunile companiei. Pentru fiecare clauza aditionala semnata in contract, sunt remunerat corespunzator, dar si daca banii nu ar fi la mijloc, tot ar trebui sa respect aceste reguli. Nu mi se pare nimic ne la locul lui prin a respecta aceste regului, si pana la urma urmei, la job esti ca un mercenar, esti inchiriat de o companie sa prestezi un serviciu, si conceptia ca, esti inchiriat doar alea 8 ore este total gresita.
online business
LTGpR9 Thanks again for the article post.Thanks Again. Really Great.
seo service
vHKxUk Im thankful for the blog article.Thanks Again.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar