transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2014

Noul Comitet Director ADC*RO

Noul Comitet Director ADC*RO

Ema Prisca a fost realeasă presedinte al Art Directors Club România (ADC*RO) si îi are alături, în noul Comitet Director, pe stefan Vasilachi, Head of Art Direction Geometry Global, si pe Andrei Bortun, membru fondator ADC*RO si CEO Millenium People.

“Le multumesc colegilor mei din ADC*RO pentru încrederea arătată. Munca, contributia omului de creatie, fie el director de creatie, copywriter sau art director, la procesul de comunicare, este de neînlocuit. Fără omul de creatie nu există advertising, nu există branduri. Iar importanta aportului lui trebuie să se reflecte si în statutul pe care îl are în cadrul industriei de comunicare. Ne propunem să facem mai puternic si mai vizibil statutul omului de creatie si să continuăm, chiar să amplificăm activitatea educatională, pe care ADC*RO o dezvoltă de la începutul existentei sale”, declară Ema Prisca.

“Le multumesc fostilor vicepresedinti ADC România, Răzvan Căpănescu si Octav Gheorghe, pentru excelenta colaborare si am încredere că alături de stefan Vasilachi si Andrei Bortun vom pune pe picioare o serie de actiuni, pe care le dospim de mult timp".

Ema Prisca este la al doilea mandat de presedinte ADC*RO. Cu o experientă de mai mult de 15 ani în publicitate, Ema a câstigat numeroase premii pentru creativitate si eficientă în comunicare.

În 2010, Ema a absolvit Berlin School of Creative Leadership.

Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înfiintat în 2008 si reprezintă o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta în creativitate.

Art Directors Club România este cea mai densă concentratie de talente creative si lideri de creatie din industria de publicitate românească. Activitatea creativă si recunoasterea publică obtinută de membrii ADC România pot defini fără dificultate, traiectoria, momentele cheie si succesele industriei publicitare locale dar si regionale.

Misiunea organizatiei este de a conecta si de a aduce împreună cele mai puternice talente creative si de a le pune la dispozitie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate si excelentă profesională.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
fptxfvdwge
Introduceti mesajul ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar