transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2014

O noua sesiune de workshopuri NAKED PR, proiect educational de PR specializat

O noua sesiune de workshopuri NAKED PR, proiect educational de PR specializat

S-au deschis înscrierile pentru noua editie de cursuri, sesiuni si workshops NAKED PR, singurul "laborator PR" din România, locul unde se întâlnesc caracterele puternice, înteleptii, inovatorii din comunitatea PR.
   
Din 31 martie, timp de 7 săptămâni, profesionistii sau aspirantii la profesia de specialist PR în Fashion, Business, Film, Luxury si Politică vor avea ocazia să învete tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalităti cu notorietate, expertiză fără cusur si cariere de succes în aceste domenii. NAKED PR are si o premieră pe lista cursurilor din această primăvară, un modul dedicat profesiei de BUYER.

Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur si Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film&Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) si Angi Dumitrescu (Buying) formează echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

“Profesorii de la NAKED PR sunt celebrităti în domeniu. Mai mult, la fiecare întâlnire “studentii” de la NAKED PR vor avea surpriza si privilegiul de a sta fată în fată cu personajele “in the news” din fiecare domeniu pe care îl abordăm, de la designeri de moda de top, manageri cu marci personale remarcabile, politicieni, jurnalisti cu nume si condei recunoscut, actori, regizori premiati international sau persoane publice pe care le admirăm si pe care doar la NAKED avem ocazia să-i si intervievam. Pentru adevăruri de PR NAKED, bineînteles”, spune Raluca Cristea, unul din initiatorii NAKED PR.

“În afară de cursurile clasice, din scolile de profil, profesionistii de PR au nevoie de energia reală, fără ascunzisuri (fără PR) a industriei.  Intâlnirile cu profesorii-celebrităti si invitatii lor sunt valorile adăugate ale syllabus-urilor NAKED, o abordare nouă, prin care ne propunem “PRevolution”, adaugă Adelina Bortan, fondator NAKED PR.Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade si newins, fie că sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR.

Detalii despre agenda workshopurilor si înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR - www.nakedpr.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar