transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2014

Parteneriat GolinHarris - Institutul Bancar Roman pentru cursuri de comunicare pentru institutiile financiare

Parteneriat GolinHarris - Institutul Bancar Roman pentru cursuri de comunicare pentru institutiile financiare

GolinHarris Bucuresti si Institutul Bancar Român au semnat un parteneriat în cadrul căruia specialistii agentiei vor sustine cursuri de comunicare pentru institutiile financiare. Prin parteneriatul cu IBR, GolinHarris semnează o nouă premieră si devine prima agentie de PR care dedică resurse de asemenea anvergură pentru a contribui la dezvoltarea si educarea industriei de comunicare.


GolinHarris a avut sansa de a gestiona unele dintre cele mai dificile proiecte de comunicare financiară, de la rebrandinguri la programe de guvernantă corporatistă, de la platforme educationale la comunicare internă în ani de restructurare, de la nationalizări bancare până la listări la bursa de valori.

Bănci, fonduri de investitii, case de brokeraj, companii de asigurări au angajat, de-a lungul timpului, agentia, oferind echipei posibilitatea de a învăta în ritm accelerat despre provocările, limitările si specificul acestui tip de comunicare specializată. GolinHarris îsi asumă rolul de formator de piată si, prin acest parteneriat cu IBR, împărtăseste expertiza specialistilor săi cu acei profesionisti din institutiile financiare care îsi doresc să afle mai multe despre secretele si frumusetile comunicării.

Astfel, în perioada martie–iunie 2014, participantii vor afla de la expertii GolinHarris despre specificul, provocările si restrictiile comunicării publice financiare. Pe parcursul celor 4 sesiuni de training, cursantii vor avea oportunitatea de a afla care este modalitatea prin care pot asigura o comunicare de succes cu reprezentantii mass-media, care sunt principalele metode, tactici si instrumente care pot crea cadrul unei comunicări interne eficiente si cum pot companiile financiare să integreze conceptul de responsabilitate socială corporativă în activitătile desfăsurate. Mai mult, reprezentantii institutiilor financiare care doresc să integreze social media în strategia de comunicare a companiilor lor pot afla detalii despre beneficiile si riscurile asociate prezentei în acest spatiu.

“Institutul Bancar Român a fost fondat acum 23 de ani de Banca Natională a României si de Asociatia Română a Băncilor, cu scopul de a contribui activ la pregătirea si perfectionarea specialistilor din sectorul financiar–bancar.

Privim cu multă responsabilitate parteneriatul la care IBR a invitat GolinHarris si ne bucurăm că avem oportunitatea de a oferi din experienta noastră în acest domeniu atât de greu, dar atât de frumos”, a declarat Hortensia Năstase, Managing Partner, GolinHarris Bucuresti.

“În prezent, mai mult ca oricând, institutiile financiare se află permanent sub lupă. Sub lupa presei, a opiniei publice, a angajatilor si a celorlalti stakeholderi. Am propus agentiei acest parteneriat tocmai pentru a facilita transferul de expertiză GolinHarris în comunicarea financiară către cei potential interesati din industrie”, a declarat Dr. Gabriela Hartescu, Director General al Institutului Bancar Român.

Divizia Corporate din GolinHarris are în portofoliu unele dintre cele mai complexe cazuri de comunicare financiară din România, expertiză solidă fiind dobândită prin proiectele derulate de-a lungul anilor pentru companii precum Franklin Templeton Investments, RBS-Royal Bank of Scotland, SIF Muntenia, Bancpost, XTB România, Gothaer Asigurări Reasigurări, dar si prin proiectele de comunicare a listării Fondului Proprietatea sau Transgaz.

GolinHarris este agentia care a marcat o premieră în istoria festivalului local de specialitate, câstigând cel mai mare număr de premii acordate unui singur proiect: campania semnată GolinHarris pentru Franklin Templeton Investments a primit în 2011 nu mai putin de 6 premii de excelentă. De asemenea, GolinHarris este agentia cu cel mai mare număr de premii câstigate în ultimii ani la Romanian PR Awards în categoriile Comunicare Financiară si Comunicarea Produselor si Serviciilor Financiare. 

GolinHarris Bucuresti este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total 40 de birouri în America, EMEA si APAC.

Portofoliul de clienti GolinHarris Bucuresti include astăzi companii de renume precum: AFI Cotroceni, AFI Europe, AFI Ploiesti, Bancpost, BASF, Centrofarm, Colgate-Palmolive (România), Crucea Rosie Română, Electrolux, Focus Copii Dispăruti, Franklin Templeton Investments, History Channel, Johnson&Johnson, LIDL, Mercedes-Benz România, Nuance Communications, Orange România, Parlamentul European, Reprezentanta Bucuresti, PeliFilip, PepsiCo, QuickMobile, Schneider Electric România, Salesianer Miettex, Titan GoodMills, tocmai.ro, Transavia, URBB–United Romanian Breweries Bereprod, VEKA România, Vicomte A., X-Trade Brokers, YUM (KFC, Pizza Hut, Hard Rock Cafe, Paul).

GolinHarris Bucuresti este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

IBR este liderul în furnizarea de programe de training pentru industria serviciilor financiare. În oferta IBR pentru anul 2014 se regăsesc peste 100 de teme noi, tehnice si ultraspecializate, care se adresează nevoilor reale de pregătire ale resursei umane din domeniul financiar bancar, impactată de valul noilor reglementări si tehnologii.

De anul acesta, IBR intră pe piata certificărilor internationale, oferind cursuri în vederea obtinerii certificărilor: ACCA si ACI Dealing. Alte certificări internationale sunt în pregătire (sub egida EFFAS, CFA).

IBR conduce si coordonează activitatea Comitetului Sectorial „Activităti financiare, bancare si de asigurări”, în această calitate având un rol activ în procesul de certificare si evaluare a competentelor, elaborarea standardelor ocupationale si furnizarea programelor de formare profesională continuă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar