transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-03-2014

Platforma de e-learning Academy Cube, sustinuta de SAP, este disponibila si pentru studentii din Romania

Platforma de e-learning Academy Cube, sustinuta de SAP, este disponibila si pentru studentii din Romania

Platforma online de training si recrutare Academy Cube, sustinută de SAP AG (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, a devenit disponibilă si pentru studentii si absolventii din România, cu scopul de a le oferi un cadru unic de învătare si formare în carieră, prin care acestia pot afla despre diverse oportunităti de lucru în companii din Europa si pot beneficia de training-uri avansate prin care să obtină competente specifice, extrem de utile pentru un nou loc de muncă.

De altfel, platforma Academy Cube este disponibilă pentru studentii, absolventii si tinerii profesionisti din toată Europa, fiind lansată sub forma unui proiect pilot în cadrul CeBIT 2013. În momentul de fată, informatiile prezentate în cadrul platformei sunt disponibile în engleză si spaniolă.

Academy Cube se adresează în primul rând studentilor, absolventilor si tinerilor aflati la început de carieră din domeniul stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii (STEM), însă se pot înscrie în platformă si cei care au studiat în alte domenii, dar au nevoie de cunostinte suplimentare despre IT.

„Din păcate, în prezent, multi studenti sau tineri care au absolvit o facultate întâmpină dificultăti în găsirea unui loc de muncă, fie din cauza lipsei de experientă, fie pentru că nu au dobândit anumite competente profesionale. Obiectivul platformei Academy Cube este tocmai acela de a facilita accesul tinerilor profesionisti din domeniul IT&C la locuri de muncă potrivite specializării lor, iar SAP sprijină cu mândrie această initiativă”, a declarat Valentin Tomsa, directorul general al SAP România.

În ceea ce priveste recrutarea pe plan local, SAP România va posta anunturile de angajare în cadrul centrelor din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca si pe platforma Academy Cube, astfel încât cei interesati să poată afla mai multe informatii despre cerintele postului si modalitatea prin care pot aplica.

Reprezentantii SAP se asteaptă ca, până la sfârsitul acestui an, aproximativ 200 de tineri talentati din România să se înscrie în platformă si să beneficieze de training-urile si oportunitătile oferite de aceasta. La nivel european, obiectivul Academy Cube este să ajute cel putin 100.

000 de tineri profesionisti să obtină competentele necesare pe piata muncii.

Ca lider de piată pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, SAP (NYSE: SAP) ajută companiile de orice dimensiune si din orice tip de industrie să-si gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor si organizatiilor încrederea si puterea necesare pentru a lucra împreună eficient si pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicatiile si serviciile SAP ajută peste 248.500 de clienti să gestioneze profitabil operatiunile si resursele, să se adapteze continuu si să crească sustenabil.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar