transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-03-2014

Platforma Energy University a Schneider Electric ofera un program online de certificare in domeniul centrelor de date

Platforma Energy University a Schneider Electric ofera un program online de certificare in domeniul centrelor de date

Schneider Electric lansează programul online de certificare Data Center Certified Associate (DCCA) în cadrul Energy UniversityTM, o platformă educaţională online, în domeniul managementului energiei. Acest program îi ajută pe profesioniştii centrelor de date să fie la curent cu temele de actualitate, tendinţele şi practicile din industrie care le pot îmbunătăţi nivelul de calificare şi de credibilitate.

Programul DCCA cuprinde 14 cursuri care oferă cunoştinţe fundamentale relevante pentru proiectarea sau modernizarea centrelor de date, inclusiv informaţii referitoare la alimentarea cu energie electrică, climatizare, rack-uri, cablare, protecţie împotriva incendiilor, management şi securitate fizică. Fiecare curs poate fi parcurs în mai puţin de oră şi este dezvoltat astfel încât să-l ghideze pe utilizator în pregătirea examenului DCCA. După finalizarea tuturor cursurilor, utilizatorul poate susţine examenul, care era până acum disponibil doar într-un centru fizic de testare, prin intermediul contului său de pe platforma Energy University. Certificarea oferă un standard global de determinare a nivelului de cunoştinţe ale unei persoane în materie de proiectare, construire şi operare a centrelor de date.

„Există, la nivel global, o cerere ridicată de specialişti bine pregătiţi în centre de date, iar provocările din această industrie în ceea ce priveşte dimensiunile, infrastructura şi managementul centrelor de date evidenţiază valoarea acestei certificări”, a declarat Michelle Souza, Program Manager Energy University în cadrul Schneider Electric. „Energy University oferă o modalitate inteligentă şi convenabilă de a extinde gama de aptitudini şi de a îmbunătăţi performanţele la locul de muncă prin certificări pentru profesioniştii din industrii precum centrele de date, managementul energiei şi altele.”

Programul educaţional general, iniţiat odată cu lansarea platformei Data Center University în 2006, a oferit, până acum, cursuri în domeniul eficienţei energetice profesioniştilor din 165 de ţări, în 13 limbi.

În prezent, Energy University are peste 350.000 de utilizatori la nivel mondial şi peste 500.000 de cursuri au fost finalizate în cadrul platformei.


Programul de certificare online DCCA este deja al doilea examen de calificare disponibil prin intermediul platformei Energy University. În octombrie 2012, Energy University a lansat examenul Professional Energy Manager (PEM), în parteneriat cu Institutul de Profesionişti în Energie din SUA (Institute of Energy Professionals – IEP), pentru a le oferi persoanelor interesate de acest domeniu oportunitatea de a obţine o acreditare în sectorul de management al energiei, aflat în continuă dezvoltare. De la lansare, peste 60 de profesionişti din 26 de ţări au fost certificaţi prin intermediul acestui program.

Cursurile Energy University sunt disponibile, la cerere, în orice moment, la www.MyEnergyUniversity.com.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar