transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-11-2013

Programul Bursele COSMOTE - castigatorii celei de-a IV-a editii

Programul Bursele COSMOTE - castigatorii celei de-a IV-a editii

Tinerii studenţi din România au demonstrat, încă o dată, pasiunea şi dorinţa de a atinge excelenţa în ceea ce priveşte rezultatele academice şi implicarea socială, cu ocazia celei de-a patra ediţii a programului Bursele COSMOTE. Astfel, COSMOTE România anunţă cei 5 noi bursieri din cadrul programului de responsabilitate corporativă lansat în 2010. În 2013, fiecare dintre studenţii selectaţi va beneficia de suport financiar constând în 800 lei/lună, timp de 9 luni/an, pe întreaga durată a studiilor universitare.

Până în prezent, COSMOTE România a susţinut trei generaţii de bursieri şi a acordat în primii 3 ani ai proiectului burse lunare în valoare totală de aproximativ 40.000 de euro, urmând ca alocarea resurselor financiare să continue până la finalizarea studiilor.

Studenţii care au câştigat câte o Bursă COSMOTE în cadrul celei de-a patra ediţii a programului sunt: LUISA BALABAN din Giurgiu (studentă la Universitatea Naţională de Arte Plastice, Bucureşti), IONELA-MĂDĂLINA GROSU din Suceava (studentă la Universitatea de Medicină si Farmacie, Iaşi), THEODORA-MARIA MANEA din Ploieşti (studentă la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept) şi CĂTĂLINA-DAIANA TOMESCU din Craiova (studentă la Universitatea Politehnică din Bucureşti, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei), CRISTOPHER-TEODOR UGLEA din Oneşti (student la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Istorie).

„În această ediţie, am făcut cunoştinţă cu o nouă generaţie de boboci talentaţi şi pasionaţi, dornici să obţină cele mai bune rezultate în profesiile pe care şi le-au ales, fără a pierde, în acelaşi timp, din vedere contribuţia pe care o pot avea în viitor în societatea românească. COSMOTE România este onorată să poată contribui la susţinerea unui număr atât de mare de studenţi excepţionali, cu specializări interesante si diverse. Odată cu această a patra ediţie, programul Burselor COSMOTE atinge un număr de 20 de astfel de burse acordate şi reuneşte absolvenţii într-o platformă de schimb şi colaborare.

Vrem să-i felicităm pe toţi studenţii care s-au înscris în program anul acesta şi să le urăm mult succes câştigătorilor”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communications Senior Manager România.

392 de tineri studenţi au aplicat pentru acest program, în prioada 16 septembrie - 15 octombrie 2013, iar 205 dosare au fost validate şi luate în considerare pentru selectarea celor 25 de finalişti. Juriul ediţiei din 2013 a evaluat cei 25 de finalişti pe durata a 2 zile de interviuri, urmate de selectarea celor 5 câştigători. În 2013, din juriu au făcut parte: Cristina Bazavan, jurnalist/blogger cu o experienţă de peste 15 ani în media; Mihaela Perianu, fondator şi Managing Partner la Aims Human Capital şi la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu, Managing Partner al companiei Seeds for Success; Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti şi Cătălina Tărăbuţă, Acting Head of Technology, Customer Care and Operational Office al COSMOTE România.

Programul Bursele COSMOTE este destinat absolvenţilor de liceu din anii 2012 sau 2013, care au fost admişi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, în cadrul sesiunii din 2013.
Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe www.burselecosmote.ro.

În calitate de parte responsabilă şi activă a societăţii, COSMOTE România îşi implică angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri în diferite iniţiative şi programe care răspund cerinţelor mediului social din România.  Printre programele de responsabilitate socială dezvoltate de COSMOTE România se numără: „Mesaje de iubire – campanie de SMS-uri de Anul Nou”, parteneriatul cu Asociaţia Telefonul Copilului, programul intern de protecţie a mediului înconjurător „Green Office” şi multe altele.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar