transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-03-2014

Schneider Electric a selectat cele 100 de echipe semifinaliste pentru Go Green in the City 2014

Schneider Electric a selectat cele 100 de echipe semifinaliste pentru Go Green in the City 2014

Schneider Electric a finalizat selecţia celor 100 de echipe calificate în faza semifinalelor competiţiei internaţionale pentru studenţi Go Green in the City. Concurenţa a fost mai intensă anul acesta, întrucât numărul total de aplicaţii a fost aproape dublu faţă de cel înregistrat în 2013. Astfel, în ediţia 2014, mai mult de 12.000 de studenţi din peste 462 de universităţi din întreaga lume au răspuns provocării Schneider Electric.

În faza semifinalelor, la fel ca în anii anteriori, candidaţii vor prezenta un studiu de caz despre soluţii energetice destinate oraşelor, elaborat cu ajutorul unui mentor Schneider Electric. Lucrând în echipe de câte doi membri, dintre care cel puţin unul de sex feminin, studenţii vor propune soluţii viabile de management al energiei pentru sectoarele critice ale oraşelor, precum: locuinţe, universităţi, spitale, spaţii de retail, distribuţia apei etc. Ediţia 2014 a Go Green in the City a lansat provocarea în mai multe ţări din întreaga lume, ceea ce a crescut accesibilitatea programului în special în rândul studenţilor din Africa sau Asia-Pacific. Astfel, au fost primite 12.581 de pre-înregistrări ale studenţilor din 143 de ţări ale lumii.

„Această creştere a numărului de participanţi demonstrează că viitorii ingineri şi lideri sunt din ce în ce mai conştienţi că cererea tot mai mare de energie trebuie echilibrată cu ajutorul progesului social şi al protecţiei mediului înconjurător”, a declarat Karen Ferguson, Executive Vice President Global Human Resources în cadrul Schneider Electric.

„Schneider Electric este încântată să interacţioneze cu aceste talente tinere venite din toată lumea, pentru a găsi soluţii la provocările energetice cu care se confruntă oraşele noastre.”

Cele 100 de echipe vor avea la dispoziţie patru săptămâni pentru a elabora studiul de caz, cu ajutorul unui mentor desemnat din cadrul Schneider Electric. Mentorul le va oferi feedback şi consultanţă pentru a-i ajuta să dezvolte un rezumat şi un material video necesare pentru runda semifinalelor competiţiei.

Pe 17 aprilie, vor fi selectate, de către un juriu format din membri ai Schneider Electric, cele mai bune 12 echipe, care vor fi invitate la Paris în luna iunie pentru a participa în finala competiţiei. Echipa câştigătoare va călători în jurul lumii, în stil VIP, alături de Schneider Electric, vizitând sediile companiei şi interacţionând cu angajaţii şi cu managementul de top al organizaţiei. De asemenea, membrii echipei câştigătoare vor beneficia de oportunităţi de angajare în cadrul Schneider Electric.

Pentru a afla lista echipelor calificate în semifinale, precum şi mai multe informaţii despre competiţie, accesaţi www.gogreeninthecity.com.

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenţă extinsă şi în domeniul aplicaţiilor pentru segmentul rezidenţial. Cei peste 150.000 de angajaţi ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, realizând venituri din vânzări în valoare de 24 miliarde de euro în 2013, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele şi organizaţiile „să profite la maximum de resursele energetice”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tri
With a north facing aetmarpnt with all windows as soon as the weather hits 25 degrees my shoebox really starts to heat up .these fans not only look great but would be very effective I'm sure. Fingers crossed I win, missed out on the $100million last night!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar