transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2014

Scoala particulara Jules Verne din Brasov va fi prima scoala independenta energetic din Romania

Scoala particulara Jules Verne din Brasov va fi prima scoala independenta energetic din Romania

Începând cu anul 2016, scoala particulară Jules Verne din Brasov va fi prima astfel de unitate din România dotată cu parc fotovoltaic propriu care îi va furniza toată energia electrică de care are nevoie. 

“Printr-o investitie de 14 milioane de euro, campusul scolii noastre va ajunge să cuprindă două clădiri independente din punct de vedere energetic, clădiri ce vor găzdui întregul ciclu de învătământ, de la clasa întâi si până la ultima clasă de liceu”, le-a spus Nandor Santa, presedintele fundatiei Jules Verne, participantilor la prima conferintă din acest an cu părintii elevilor scolii Jules Verne. “Dacă ar trăi, Căpitanul Nemo ar fi foarte mândru de felul în care ne crestem copiii si protejăm natura!”

Aceasta este singura scoală privată din judetul Brasov si, asa cum arată si numele său, este totodată o institutie vizionară care prin metode didactice prietenoase si deosebit de avansate face ca toti elevii săi să dobândească o gândire liberă si înaintată. 

“Integrat armonios în peisajul natural, cu zone de studiu luminoase si umbrite corespunzător, amplasate într-o ambiantă cu suprafete vegetale ample, inclusiv un acoperis înierbat complet, campusul este creat cu o ergonomie a spatiilor de lucru adaptată nevoilor copiilor. Întregul complex va avea o identitate vizuală puternică, prezentînd o imagine simplă dar în acelasi timp usor de identificat, care rezonează cu formele ambientului - dealuri si văi ce favorizează activitatile de grup si atrag copiii”, a declarat arhitectul Robert Farczadi de la firma PROJECT A, care a realizat proiectul.

Campusul se va întinde pe o suprafată de 4 hectare si va prezenta clase modulare, o bibliotecă, o sală de mese si concerte, sală si teren de sport, piscină acoperită, pistă pentru biciclete, precum si cămine pentru profesori, elevi si pentru personalul auxiliar. Echipamente IT de ultimă generatie vor dota această scoală cu stil architectural futurist, devenind instrumente complexe pentru dezvoltarea nu doar a copiilor, ci si a părintilor lor. 

Planul de afaceri pentru această investitie remarcabilă va fi definitivat în cursul lunii martie iar sursele de finantare au fost deja identificate, astfel că în luna aprilie a anului viitor va începe constructia proiectului, iar în anul scolar 2016-2017 portile sale se vor deschide pentru elevii claselor V-VIII.

“Mereu am visat la o scoală organică, intuitivă, creativă si multiculturală, o scoală a generatiilor care să transforme viitorul acestei tări.

Ma bucur sa mă alătur acestui proiect ambitios si mai ales să fac parte dintr-o echipă care îsi asumă un rol de pionier în sistemul educational românesc,” a declarat Aliz Kosza, mentor si strateg. cuvinte sa descriu emotiile pe care le traiesc la scoala Jules Verne din Brasov, o scoala pe care am visat-o mereu.O scoala organica, intuitiva, creativa si multiculturala - o scoala a generatiilor care vor transforma viitorul acestei tari.

Printre noutătile deosebite aduse de această scoală se numara Centrul de parenting C.G.Jung, Centrul pentru mentorat si cunostinte de antreprenoriat, Centrul pentru experiente culinare, Centrul pentru arte si mestesuguri si Centrul sportiv de performantă (care se implică atât în organizarea turneelor nationale si internationale ale scolii, cât si în organizarea de concerte).

Amplasată pe Strada Păltinis, organizatia non-profit Fundatia Scoala Jules Verne Brasov administrează scoala multiculturală omonimă care în prezent are clase primare cu predare în limbile română, germană, maghiară si engleză. În anul scolar 2013-2014 cursurile sale sunt urmate de 75 de copii, numarul lor urmând să crească la 110 în anul următor. Corpul didactic este format din 22 de membri permanenti si 17 colaboratori, iar pentru fiecare clasă s-au investit  în dotări IT peste 5000 USD.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar