transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-02-2014

Sesiuni gratuite de mentorat pentru cele mai bune 50 de idei participante la Conferinta Antreprenor 2.0 Women

Sesiuni gratuite de mentorat pentru cele mai bune 50 de idei participante la Conferinta Antreprenor 2.0 Women

Proiectul Antreprenor 2.0 îsi propune să reunească femeile cu spirit antreprenorial la Conferinta Antreprenor 2.0 Women, care va avea loc joi, 20 februarie 2014, la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti.

Conferinta va pune accent pe vocile femeilor, motiv pentru care veti putea interactiona cu personalităti din lumea antreprenoriatului feminin, precum Cristina Chiriac, presedinte al Asociatiei Nationale a Antreprenorilor si Ambasador al Antreprenoriatului Feminin în retelele europene, Roxana Tudor, fondator Amelie Suri, Irina Alionte - initiatoarea proiectului international Born2Succeed, dar echilibrat cu interventii si din partea celui masculin, precum Péter Barta, CEO FPP, antreprenor si business angel, Mugur Cosmin Frunzetti, fondator Floria.ro.

Perceptia asupra femeii se reorientează pe măsură ce în societătile occidentale se diminuează atitudinea predominant patriarhală fată de fost-consideratul sex slab. Însă, tranzitia în ideologie este dificilă si lentă, iar în România, rămăsitele stereotipice continuă să se manifeste într-o precară egalitate a sanselor.

Dificultătile pe care le întâmpină femeile, mai ales în mediul afacerilor, pot fi depăsite prin informatie, sustinere, încredere. Eticheta de antreprenor nu este rezervată unui gen anume, ci unei persoane care întruneste un set de calităti compatibil cu ea.

„Am avut ocazia să cunosc si să lucrez cu femei antreprenor si am înteles că au o altă fire sau fac lucrurile într-un mod diferit, nu înseamnă că reteta nu se poate traduce în succes. Femeile sunt esentiale cresterii economice la nivel national, iar conferinta îsi propune să le sustină în eforturile lor antreprenoriale”, a declarat Peter Barta, CEO Fundatia Post-Privatizare.În acest spirit, conferinta îsi propune să prezinte femeilor antreprenor si celor care se gândesc la un viitor în afaceri exemple de reusită din comunitatea antreprenorială românească. Acestea îsi vor împărtăsi experienta, vor vorbi despre pragurile peste care au răzbit, vor reflecta asupra ceea ce înseamnă să fii o antreprenoare si vor prelua nelămuririle participantelor.

Educatia antreprenorială reprezintă un pas vital către constientizarea propriilor puteri si a validitătii propriilor idei, alături de doza de încredere care să contribuie la succesul unui proiect. Complementar prezentărilor, experti în leadership, finantare, resurse umane si promovare vor lua cuvântul pentru a răspunde la întrebări si pentru a lansa altele.

Toate participantele vor fi incluse în reteaua de peste 1500 de antreprenori construită de-a lungul celor 10 conferinte Antreprenor 2.0, organizate în toată tara. Dintre ideile de afaceri ale persoanelor participante, 50 vor fi alese pentru a beneficia de consultantă si mentorat, contribuind astfel la realizarea potentialului profesional al acestora.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face completând formularul on-line de înregistrare.

„Antreprenor 2.0”, ID 49068, este un proiect cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste în Oameni!, si implementat de Fundatia Post-Privatizare în parteneriat cu Impact Net Business SRL, Inovativ Consult SRL, Underclick.ro SRL. Este destinat exclusiv cetătenilor români, cu vârsta minimă de 18 ani; nu pot participa cei care au făcut parte din grupul tintă al altor proiecte implementate de Fundatia Post-Privatizare, adică, « Promovarea antreprenoriatului în domeniul industriilor creative », ID 61490 sau « Investitori în oameni – parteneriat transnational pentru cresterea interesului angajatorilor în dezvoltarea resurselor umane si pentru cresterea responsabilitătii sociale a întreprinderilor », ID 62471.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aneena
Ingthsis like this liven things up around here.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar