transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-01-2014

SMARK KnowHow - 6 evenimente de marketing si comunicare programate pentru 2014

SMARK KnowHow - 6 evenimente de marketing si comunicare programate pentru 2014

Din martie pana in noiembrie 2014, sase conferinte si workshopuri vor fi organizate in seria SMARK KnowHow, acoperind cele mai importante preocupari ale profesionistilor din marketing, comunicare, research si productie. Evenimentele vor urmari teme legate de: promotii, comunitati de brand, cercetare de piata, targetarea femeilor, a barbatilor si a tinerilor.

Informatii despre subiecte, paneluri, speakeri si bilete vor fi actualizate pe tot parcursul anului pe www.KnowHow.SMARK.ro, cu aproximativ o luna inainte de fiecare eveniment. In 2013, evenimentele SMARK au reunit aproape 1.000 de participanti si peste 150 de speakeri internationali si locali care au oferit insight-uri, best practice-uri si inspiratie.

Evenimentele SMARK KnowHow din 2014 vor fi gazduite de UniCredit Tower (Bulevardul Expozitiei, Nr. 1F). Ales in linie cu seria de conferinte si workshopuri, noul loc de desfasurare este parte dintr-o cladire inteligenta si eficienta, plina de elemente “verzi” si zone de inspiratie.

Primul eveniment din noua serie SMARK KnowHow 2014 este Promotions Now.

La a treia editie, conferinta si workshopul vor avea loc pe 6 si 7 martie, atunci cand vom vedea cum pot fi eficientizate promotiile si concursurile, tips & tricks de la coordonatori de retail si HoReCa, de la agentii de implementare de promotii, dar si studii de caz de la brandurile si agentiile care s-au remarcat in 2013 prin promotiile derulate.

Pe 7 si 8 mai va avea loc cea de-a treia editie a Brands & Communities, eveniment care aduce in atentia publicului modalitatile prin care brandurile pot identifica interesele targetului si pot construi comunitati relevante in jurul lor, precum si beneficiile pe care aceste comunitati le aduc brandurilor.

Eveniment cu traditie, Marketing Research Conference se afla la a cincea editie si se va desfasura pe 11 si 12 iunie. Conferinta si workshopul sunt o intalnire de referinta pentru industria de marcomm interesata de aflarea celor mai noi trenduri in cercetarea de piata, dar si insight-uri despre consumatori.

Toamna aduce in prim-plan evenimentele structurate pe nevoile diferitelor publicuri tinta. Primul dintre ele, Marketing for Women, are loc pe 1 si 2 octombrie si aduce in centrul atentiei adevarurile care le caracterizeaza pe consumatoare si care ajuta la atragerea acestora, dincolo de stereotipurile prin care sunt privite. Atentia se muta pe consumatorul masculin pe 29 si 30 octombrie, atunci cand, la Marketing for Men, el va fi cunoscut ca o posibilitate de crestere a business-ului brandurilor, fiind unul dintre targeturile exploatate inca sub potential.

Seria de evenimente SMARK KnowHow din 2014 se incheie cu Romanian Youth Focus, conferinta care are loc pe 26 si 27 noiembrie si care radiografiaza tinerii pentru a-i intelege si pentru a gasi reteta de comunicare pe gustul lor.

La seria din acest an vor fi invitati sociologi si psihologi cunoscuti, cei mai relevanti researcheri si planneri, creativi inspirati, manageri implicati, oameni de implementare cu vechime, dar si entertaineri, care vor oferi knowhow si inspiratie pe tema fiecarui eveniment. Continutul evenimentelor va fi coordonat de Mihaela Craciunescu (Content Developer, SMARK KnowHow), organizarea de Emil Truta (Project Manager, IQads si SMARK), sponsorshipul de Marin Preda si Adriana Jescu (Business Developers, IQads & SMARK), iar parteneriatele de Monica Dudau (Senior Project Manager, IQads & SMARK). Companiile interesate de parteneriate media, comerciale sau educationale pot scrie la events @ smark.ro.

Conceptul si formatul SMARK KnowHow sunt create incepand din 2009 ca o alternativa la piata de evenimente de profil, prin relevanta si specificitatea temelor abordate si prin oferirea unei game extinse de informatii pe temele dezbatute.

SMARK este o sursa de knowledge, un instrument de perfectionare si networking pentru cei care lucreaza in marcomm, prin intermediul ei fiind creata o platforma complexa de informare si
consultanta in domeniu: publishing, evenimente, rapoarte de cercetare sindicalizate.SMARK este o marca a Blue Idea, alaturi de IQads, cel mai citit produs media in limba romana dedicat industriei de comunicare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Christopher
I think the real problem is that every amenrgut involving the Rumble seems to boil down to dislike of Cena, Rock, or Punk. It\'s not an anti-Cena statement when I say I would have much rather the WWE put over stars like Cody Rhodes or Kofi Kingston. I didn\'t buy or stream Royal Rumble, but I can still fairly say that I\'m disappointed by the outcome.
Emir
i do it i take about 2 minutes every day in a swoehr..XDRising Starbluegreeniefrogi Reply:December 18th, 2012 at 12:37 amI take short swoehrs and turn off the tap when im brushing my teethVN:F [1.9.10_1130]please wait...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar