transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2014

Start&Grow 2014 - pana la 500.000 de euro pentru start-up-uri si companii in dezvoltare

Start&Grow 2014 - pana la 500.000 de euro pentru start-up-uri si companii in dezvoltare

Antreprenorii care sunt in cautarea unei surse de finantare pentru afacerea lor, se pot inscrie pana pe 8 iunie in programul Start&Grow 2014, pentru a avea acces la antreprenori cu experienta dispusi sa investeasca pana la 500.000 de euro in start-up-uri si companii aflate in dezvoltare.

Start&Grow 2014 este un program lansat de startups.ro pentru a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, ajutandu-i pe antreprenori sa intre in legatura cu investitori alaturi de care sa isi duca afacerea la urmatorul nivel.

Programul se adreseaza persoanelor care au deja propria afacere sau urmeaza sa lanseze un start-up si au nevoie de un partener financiar pentru dezvoltarea business-ului pe termen mediu si lung.

Pe langa posibilitatea de a primi finantare, cei selectati in program vor beneficia gratuit de mentoring si know-how de business in legatura cu diferite aspecte ale afacerii lor.

"Unii antreprenori prefera sa isi construiasca singuri business-ul. Altii, aleg calea parteneriatului. Noi ii cautam pe cei care vor sa isi creasca afacerea alaturi de un investitor care ii poate sprijini atat financiar, cat si cu know-how de business", spune Cristina Alexandru, Co-Fondator startups.ro.In aceasta runda a Start&Grow 2014, antreprenorii-investitori deschisi la parteneriate de business sunt Alin Giurea si Radu Tudorache.

Alin Giurea este un antreprenor cu experienta de business de aproape 30 de ani, care a transformat Pambac, compania pe care a condus-o in ultimii ani, intr-unul din liderii nationali in domeniu, cu o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro.

”Am lucrat toata cariera in parteneriat cu mai multi asociati. Dupa exitul din actionariatul Pambac, am inceput sa caut si sa intalnesc persoane interesante din diferite domenii de activitate si m-am implicat in proiectul Start&Grow 2014 pentru ca doresc sa investesc in continuare in una sau mai multe afaceri cu potential de crestere. Am in analiza si o serie de proiecte proprii in care urmeaza sa investesc, insa doresc sa ma implic si in alte afaceri aflate la inceput de drum sau ajunse deja la un anumit nivel de dezvoltare”, spune Alin Giurea.

Radu Tudorache este un cunoscut antreprenor in serie, care gestioneaza afaceri in domenii diferite, precum productie, servicii pentru companii si educatie, fiind de-a lungul timpului un investitor activ in programe de mentoring sau finantare a start-up-urilor (Arena Leilor; Start&Grow 2010 etc.).

"Noua editie Start&Grow este o ocazie excelenta pentru companii aflate la inceput de drum sa-si dezvolte activitatea, sa beneficieze de un sprijin concret din partea antreprenorilor si investitorilor cu experienta si sa obtina finantarea atat de necesara pentru sustinerea unei cresteri sanatoase. Daca solul afacerii este bun, finantarea, adica apa si ingrasamintele vor desavarsi ce a fost inceput deja", spune Radu Tudorache.

Pe langa rolul lor ca investitori, Alin Giurea si Radu Tudorache ii vor ajuta gratuit cu mentoring si know-how de business pe cei selectati in program. Iar alaturi de ei, tot pe partea de mentoring si know-how de business vor fi Todi Pruteanu (Business Strategy Manager, Microsoft Romania) si Catalin Tenita (Managing Partner, Treeworks), pentru antreprenorii din tehnologie, si Daniel Tiganila (Consultant in investitii) impreuna cu Cristina Alexandru (Co-Fondator startups.ro), pe partea de strategie, new business si comunicare.

"Credem ca afacerile pot fi dezvoltate si prin parteneriate de business cu alti antreprenori mai experimentati, deveniti intre timp si investitori, si nu doar prin credite bancare, fonduri europene sau ajutoare de stat", spune Daniel Tiganila, Consultant in investitii si Co-Fondator startups.ro.

Mentoringul si know-how-ul de business vor fi oferite gratuit, in cadrul unor intalniri si evenimente de business, dar finantarea se acorda in schimbul unui procent minoritar din companie (stabilit de antreprenori impreuna cu investitorii).

Antreprenorii care doresc sa participe in program trebuie sa completeze formularul disponibil pe site-ul Start&Grow, ultima zi de inscriere fiind 8 iunie, 2014.

Intre 8 iunie si 25 iunie va avea loc perioada de jurizare, in urma careia vor fi anuntati antreprenorii selectati pe shortlist si care urmeaza sa intre in negocieri directe cu investitorii.

Vor avea prioritate in program antreprenorii cu minim 1 - 2 ani de experienta de business, precum si managerii cu cel putin 3 ani de activitate, care vor sa inceapa un business.

Programul se adreseaza in special afacerilor din urmatoarele domenii: Tehnologie, Agribusiness, Productie, Servicii, Green Business, Inventica, dar este deschis si catre afacerile din alte domenii.

Start&Grow 2014 este un proiect startups.ro realizat cu sprijinul TreeWorks, Intercontinental Bucuresti, Finantare.ro, Elevate si Zelist.

Prima editie Start&Grow a avut loc in 2010, cand, impreuna cu Microsoft Romania, startups.ro a lansat primul accelerator de business din tara care se adreseaza afacerilor din toate domeniile de activitate, nu doar celor din tehnologie. Mai multe informatii despre prima editie puteti gasi aici, iar in acest material gasiti extra info despre schimbarea conceptului Start&Grow in 2014.

startups.ro este un proiect lansat la inceputul anului 2008, cu scopul de a-i sprijini pe cei care vor sa inceapa sau sa isi dezvolte propria afacere, atat prin publicarea unor materiale pe teme de business, cat si prin organizarea de evenimente si proiecte speciale dedicate antreprenorilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Gina
Coronel:A declaracao das nacoes unidas sobre os direitos dos povos indigenas e\' a sentenca de MORTE sobre a soberania nalo.naciSeria melhor falar de bilhete de SUICIDIO, uma vez que somos signatarios dessa declaracao. E mais uma vez FHC precedeu Lula...Devil\'s Advocate
Guillermo
Si eu sper sa il vad.Si in ceea ce priveste idleie sunt de acord cu tine: idei avem cu totii sau le cream pe seama altor evenimente trecute insa putini dintre noi le implemenateaza. Si cand o facem, nu o vom face 2 persoane la fel.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar