transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-01-2014

Statutul de Expert Dunarean capata consistenta in ajunul depunerii proiectelor SUERD

Statutul de Expert Dunarean capata consistenta in ajunul depunerii proiectelor SUERD

Odata cu intrarea UE in noul cadru de finantare 2014-2020, se deschid perspective mult mai consistente pentru relansarea intregii regiuni economice riverane Dunarii prin implementarea proiectelor Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD), adoptata in iunie 2011. Implicit, in mod direct de la Bruxelles, proiectele de investitii romanesti, prin parteneriatele ce se pot creea, pot de acum sa beneficieze de co-finantare pentru cele mai variate domenii si obiective din cadrul celor 11 arii prioritare deja desemnate.  

In decembrie 2013, la Viena, Platforma Comunitatilor Locale Riverane Dunarii - CLDR Romania - s-a afiliat in mod oficial la Platforma Urbana Regiunea Dunarii, cu ocazia Forumului organizat de catre Coordonatorul pentru Cooperare SUERD, cu sprijinul Asociatiei Oraselor din Austria si al Municipalitatii Viena.

In scopul animarii sectiunii romanesti de pe viitoarea platforma electronica, Platforma CLDR vine in sprijinul tuturor specialistilor si celor interesati sa se implice in proiectele cu impact dunarean prin reunirea expertizei la nivel national, in cadrul Retelei PROFEX (infiintata in septembrie 2012), intr-o baza de date a Stakeholderilor SUERD - detinatori de interese, experti, facilitatori, promotori, consultanti etc. Formularul poate fi solicitat Secretariatului Platformei CLDR – e-mail: info @ houseofeurope.ro.

Formarea si consolidarea unei expertize a Romaniei in probleme si proiecte dunarene va constitui de acum o prioritate extrem de importanta, intrucat toate proiectele / investitiile viitoare trebuie concepute in perspectiva macro-regionala si tinand cont de cerintele complementaritatii si integrativitatii in raport cu orice alte interventii si finantari UE in zona, inclusiv destinate proiectelor romanesti.

In consecinta, pentru a recupera decalajul anterior fata de majoritatea statelor din zona, filiera de formare a acestor experti, prin parteneriatul dintre Catedra Internationala Onorifica “Jean Bart” in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (CIO-SUERD) si Academia Romana, prin Centrul de Bio-Diversitate “Acad. David Davidescu”, va fi sprijinita si prin programul de tip post-universitar de formare a expertilor in Managementul Programelor de Finantare in cadrul SUERD.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, cei interesati pot consulta siteul www.HouseofEurope.

ro sau contacta secretariatul la tel./fax : 021.2304997.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar