transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-05-2014

Talent Internsip - primul program de internship eMAG va selecta 20 de talente in programare si marketing

Talent Internsip - primul program de internship eMAG va selecta 20 de talente in programare si marketing

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, deschide 20 de pozitii de stagiar prin lansarea „eMAG Talent Internship” - primul program de internship dedicat pasionatilor de  programare si de digital marketing. Stagiile „eMAG Coding Arena” si „eMAG webXPERIENCE” din cadrul programului se vor derula în lunile iulie si august, iar la finalul acestora cei mai performanti dintre participanti vor avea ocazia să devină angajati ai eMAG.

„Programele pe care le organizăm vor fi extrem de interesante si vor deschide perspective de formare profesională, iar stagiarii vor avea oportunitatea de a intra în cea mai tare echipă de   e-commerce din România. Proiectele dezvoltate împreună în această vară vor fi implementate pe platforma noastră si vor avea un impact important asupra milioanelor de clienti si vizitatori ai eMAG. În plus, toate stagiile sunt plătite”, declară Tudor Manea, Vicepresident HR & Technology Director. 

Compania deschide 17 pozitii în echipa de IT si 3 pozitii în echipa de Marketing. Studentii sau proaspetii absolventi ai facultătilor cu profil tehnic vor folosi, în programul de internship „eMAG Coding Arena” metodologia SCRUM si vor avea acces la cele mai noi tehnologii: Symfony2, Gearman, Memchached, RabbitMQ, SOLR, Varnish, MongoDB, PHPUnit

Absolventii sau studentii facultătilor cu profil economic vor obtine cunostinte, în internshipul „eMAG webXPERIENCE” în următoarele zone: Web project management, Web analitycs, Wireframing, Web merchandising, UI & Graphic Design.

Aplicantii pentru una din cele 20 de pozitii deschise pot completa formularele online, accesând www.emag.ro/internship până la data de 6 iunie a.c.

După perioada de înscriere, aplicantii vor participa la o sesiune de interviuri. Stagiile de practică se vor derula în perioada 1 iulie – 31 august.

Echipa eMAG este formată din aproximativ 800 de angajati, iar până la finalul anului aceasta va trece pragul de 1.000 de angajati, pe fondul diversificării categoriilor de produse si al extinderii regionale. eMAG va investi, în acest an, 1 milion de euro în dezvoltarea si consolidarea echipei.

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din România. În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în pozitia de lider constant al pietei, ca urmare a orientării sale permanente  ca˘tre client, manifestată prin servicii care creează noi standarde în piată, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare.

Filosofia eMAG este că online se poate cumpăra orice. Oferta eMAG se extinde permanent, atât cu noi categorii de produse, cât si prin eMAG Marketplace, prima platforma˘ online din România care grupeaza˘ mai multi retaileri.

eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentati în business-ul international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar