transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2013

TeamNet deschide sesiunea din 2013 a programului sau de internship

TeamNet deschide sesiunea din 2013 a programului sau de internship

Noua masteranzi si studenti în an terminal de la facultăti cu profil tehnic vor beneficia de sesiunea de iarnă a programului de internship organizat de TeamNet, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii IT&C de pe piata din România. Până la finalul anului, alte 20 de pozitii vor fi disponibile.

Candidatii au posibilitatea de a lucra part time sau full time, pentru o perioadă de trei luni, alături de o echipă specializată în domeniile pe care le studiază în facultate, de la programare Java si Net, până la administratea bazelor de date si analiza de business. În plus, pe toată perioada stagiului, studentii interni vor primi o sponsorizare lunară.

„Am obtinut rezultate foarte bune cu programele de internship organizate în anii trecuti. Am reusit să identificăm candidati cu un potential ridicat care ulterior s-au specializat rapid într-un anumit domeniu. Tocmai de aceea, 85% dintre participanti au fost cooptati pentru joburi permanente în cadrul companiei”, a declarat Bogdan Nedelcu, Solutions Manager TeamNet.

Înscrierile pentru sesiunea de iarnă a programului de internship vor avea loc până la data de 28 februarie, urmând ca rezultatele selectiei să fie comunicate în luna martie. În procesul de selectie, vor fi luati în considerare doar candidatii care au absolvit toate examenele din primii doi ani de studiu, cu un background puternic în matematică, statistică si algoritmi si cunostinte elementare de design al bazelor de date relationale si de programare într-un limbaj larg utilizat, la care se adaugă abilităti de comunicare si de rezolvare a problemelor.Prin intermediului programului de internship, TeamNet a identificat si a pregătit viitorii specialisti din industria de IT&C, astfel că acesta reprezintă o prioritate pentru companie. „TeamNet acordă o atentie mare atât procesului de recrutare a candidatilor, cât si pregătirii lor profesioanle. Studentii au sansa de a lucra în cadrul unor proiecte extrem de complexe, de la localizarea pe hartă a speciilor pe cale de disparitie în zone protejate, trecând prin managementul traficului naval pe Dunăre si al activitătilor de pescuit, la alertarea în situatii de urgentă prin intermediul UAV-urilor”, a adăugat Bogdan Nedelcu.

Din anul 2010 până în prezent, 150 de studenti si masteranzi cu rezultate scolare exceptionale au fost interni în cadrul TeamNet. Compania încurajează dezvoltarea tinerilor din România, oferindu-le acestora posibilitatea dobândirii unei experiente valoroase în domeniul IT&C.

Programul de internship face parte din platfoma academică Think’n’Do, lansată de TeamNet. În cadrul acestei platforme sunt incluse si o serie de programe de cercetare academică, cum ar fi competitia Eye in the Sky, prin intermediul căreia studentii au oportunitatea de a beneficia de tehnologia UAV (Unmanned Aerial Vehicle) pentru a realiza o cercetare pe care o pot integra în lucrarea de diplomă. Un alt proiect academic este Sky Senzor, care constă în dezvoltarea de aplicatii hardware si software pe baza imaginilor video obtinute cu ajutorul senzorilor instalati pe avioanele de tip UAV. Autonomous UAVs vizează realizarea unei platforme de management pentru UAV-uri care să permită executarea unor misiuni de către un avion sau un grup de avioane cu caracter autonom. Opinion Mining & Big Data abordează teme legate de analiza volumelor mari de date si a textelor generate în zilele noastre.

Mai multe detalii despre programul de internship găsiti pe pagina http://thinkndo.teamnet.ro/internship.shtml

Din 2001, TeamNet si-a consolidat pozitia ca unul dintre cei mai importanti producători de solutii software integrate din România. Cu sedii în Bucuresti, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Bruxelles, Chisinău si Belgrad si o locatie parteneră în Ankara, TeamNet oferă servicii integrate complete, de la analiza, dezvoltarea si implementarea de solutii software la cheie, la servicii complexe de comunicatii si infrastructură hardware, pentru clienti nationali si internationali. În prezent, grupul TeamNet are angajati peste 500 de specialisti. Cifra de afaceri a grupului TeamNet atingea 34 milioane EUR la sfârsitul anului 2011, înregistrând astfel al cincilea an de cresteri consecutive.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rosibel
they like my music I do cartwheel on the inidse- and sometimes on the outside, but THANK YOU. Being that each and every one of those songs is like a little section of my diary, its always nice when they are received well :) xoxoxo. AND, I'm so so sad that you aren't in NYC while I'm there :(Exposed- we will be waiting tables together indeed....and then maybe drinking together? Just me- I cant wait!!M- I totally will!Clink- HI! I havent seen you on here before lol. I love new friends, and I assure you I'll need some when I'm there :)Damsel- MOVE TO NYC DO IT!! lol, thats all for my own selfish purposes so that we can take the city by storm. or something. and thank you for listening to the tunes, I really appreciate it, I'm also not nearly as awesome as you think I am I promise. lol.EVERYONE THANK YOU, YOUR WELL WISHES HAVE SENT POSITIVE VIBES MY WAY AND IT LOOKS AT THOUGH.....I'M MOVING!!! :)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar