transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-03-2014

Telekom Innovation Contest, editia a doua, pentru studenti si antreprenori

Telekom Innovation Contest, editia a doua, pentru studenti si antreprenori

Au început înscrierile pentru a doua editie a concursului international „Telekom Innovation Contest”, dedicat în special studentilor si antreprenorilor care detin startup-uri. În urma competitiei, vor fi oferite premii consistente, iar câstigătorii vor avea oportunitatea de a-si dezvolta ideile noi si inovative.

Competitia este organizată de Grupul Deutsche Telekom, sprijinită de hub:raum, programul de tip incubator al Grupului, si este coordonată la nivel national de Romtelecom si COSMOTE.

Echipe creative de studenti, antreprenori cu idei de startup-uri si startup-uri IT au timp până pe 11 aprilie să se înscrie pe www.telekom-innovation-contest.com. Echipele, formate din cel putin două persoane, îsi pot înscrie ideile în cadrul uneia dintre următoarele categorii: "Cloud-Based Productivity", "Future Media & Communication", "Internet of Things", "Cyber Security", "Reality Data" si "Smart Energy". Pentru studentii români interesati de participarea la concursul international, în următoarea perioadă va fi organizată o serie de prelegeri tinute de expertii Deutsche Telekom, pentru a-i sprijini la aplicarea cu succes la concurs.

Recompensele competitiei includ investitii de până la 150.000 euro, participarea la programe internationale destinate startup-urilor, pachete de servicii precum servere Amazon, dar si interactiunea cu experti din cadrul grupului international.

După 11 aprilie 2014, când termenul de aplicare expiră, ideile vor fi evaluate de expertii Deutsche Telekom.

Echipele românesti cu cele mai bune idei vor fi invitate la concursul national preliminar care va avea loc în luna mai la Bucuresti. Evenimente similare vor fi organizate în Atena, Bratislava, Budapesta, Podgorica, Praga, Tel Aviv, Varsovia, Zagreb si Berlin pentru candidatii din restul tărilor participante.

Echipa câstigătoare din România va fi evaluată alături de cele din alte 9 tări. Aceasta va  fi invitată la „Champions’ Pitch” de la finalul lunii iunie din Cracovia, Polonia, eveniment care include un program de training pentru startup-uri, pe durata a patru zile. Mai mult, echipa câstigătoare va fi prezentă pe scenă la „Long Night of Startups” din data de 6 septembrie, în Berlin, unde sunt asteptati peste 6.000 de invitati.

În 2013, peste 700 de echipe din 45 de tări au înscris 444 de idei. Dintre cei 12 finalisti din 8 tări, echipa Excalibur din Slovacia a fost câstigătoare cu o solutie de autentificare pentru dispozitivele mobile. Cubilog din Ungaria si startup-ul Codeatelier din Germania s-au clasat pe locurie doi, respectiv, trei, cu solutia  „Homee”.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piata românească de telecomunicatii, Romtelecom oferă astăzi o gamă completă de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet si voce. La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă si voce, precum si solutii complexe de business ICT.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienti la 31 decembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai putin de cinci ani, COSMOTE România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste reteaua de acoperire natională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
7QJUif Fantastic blog.Really thank you! Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar