transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2014

Tinerii pasionati de jurnalism sau consultanta se pot inscrie la cea de a cincea editie Career Leader

Tinerii pasionati de jurnalism sau consultanta se pot inscrie la cea de a cincea editie Career Leader

Tinerii pasionati de jurnalism sau consultantă sunt invitati să aplice la cea de a cincea editie Career Leader, proiect Akcees care le oferă sansa de a descoperi ce presupune o carieră în domeniu si de a testa joburi lucrând alături de profesionisti si lideri din industrie. Evenimentul va avea loc pe 27 si 28 martie la sediul Romanian American Foundation, iar aplicatiile se realizează online la http://akcees.com/career

Career Leader reprezintă o punte de legătură între angajatori importanti din diferite domenii si tinerii aflati la început de carieră. Participând la eveniment, acestia au ocazia de a câstiga experientă profesională de calitate lucrând timp de o zi alături de profesionisti si participând la prezentări de companii, sesiuni de training, simulări de business sau workshop-uri interactive. Cea de a cincea editie Career Leader oferă oportunităti profesionale tinerilor pasionati de consultantă sau jurnalism.

Jurnalism (joi, 27 martie). Prima zi Career Leader este dedicată tinerilor care se gândesc la o carieră în jurnalism. Pe parcursul evenimentului, acestia vor învăta cum să scrie si să spună povesti cu impact lucrând alături de jurnalisti de exceptie de la Adevărul, Wall-Street.ro, Forbes România, Revista Cariere si Gadget Trends.

În plus, participantii vor învăta să realizeze stiri, reportaje si interviuri, iar la final cei mai buni vor fi premiati cu stagii de practică si premii oferite de partenerii programului.

Consultantă (vineri, 28 martie). Ziua de vineri, 28 martie, se adresează tinerilor pasionati de consultantă care îsi doresc o carieră în domeniu. Acestia vor avea ocazia să fie consultanti pentru o zi si vor participa la o simulare de business interactivă alături de profesionisti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut si KPMG România. La finalul zilei, cele mai bune echipe vor fi invitate la sesiuni de job shadowing si vor fi recompensate cu premii surpriză.

„Mă bucur că am fost selectat pentru a participa la eveniment. Studiul de caz a fost o provocare pentru mine si în acelasi timp o oportunitate excelentă de a învăta lucruri noi si de a lucra cu oameni extraordinari. Vă multumesc pentru că mi-ati oferit o astfel de experientă!”, a spus unul dintre participantii editiilor anterioare Career Leader.

Career Leader 5 se adresează studentilor si tinerilor absolventi pasionati de consultantă sau jurnalism, care îsi doresc să facă primul pas în carieră si să acumuleze experientă relevantă în domeniu lucrând alături de cei mai buni. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online la http://akcees.com/career. Aplicatiile sunt deschise până sâmbătă, 22 martie, iar selectia este realizată de un juriu format din specialisti în domeniu. Rezultatele finale ale procesului de selectie vor fi comunicate marti, 25 martie.

„Peste 300 de tineri selectionati din mai bine de 1200 de aplicatii au participat până în prezent la cele patru editii Career Leader, iar feedback-ul acestora ne arată faptul că îi ajutăm astfel să îsi aleagă cariera potrivită! Editia de primăvară aduce oportunităti într-un nou domeniu – jurnalismul – si vom continua să oferim tinerilor sansa de a interactiona în mod direct cu unii dintre cei mai apreciati profesionisti din România! Le recomandăm celor care vor să învete de la cei mai buni să profite de această oportunitate!”, a declarat Giorgiana Ene, project manager Career Leader.

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul partenerilor Contrast Management Consulting, Controller Institut, KPMG România, Adevărul, Wall-Street.ro, Forbes România, Revista Cariere, Gadget Trends, Romanian American Foundation, Cafe Tabiet si Tipografie Xpress.

Mediatizarea proiectului este asigurată de Radio Lynx, Radio România International, Forbes România, Cariere, Business Woman, România Liberă, Academic LinkComunicatedepresa.ro, IQAds, eJobs, Startups.ro, România Pozitivă, Business Live, Online Student, Edu-TIM, Academic Link, Smart Financial, Bancherul.ro, Studentie.ro, Studentul.info, Best Resource, Desprejoburi.ro si Online Student.

Alti parteneri: Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Student din Provincie, Edmundo, Educativa, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociatia Studentilor la Contabilitate si Informatică de Gestiune (ASCIG), DA Afaceri, Incubator 107, Sindicatul Studentilor din Cibernetică (SisC), Inspire Business, VWI Estiem, Liga Studentilor Români din Străinătate (LSRS), Softbinator, Romanian Business Leaders, Inventeaza.ro, Fundatia Post-Privatizare si Junior Achievement România.

Akcees este o organizatie non-profit ce îsi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiratiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele si initiativele organizatiei oferă tinerilor cu potential antreprenorial akcees la educatie si experientă profesională de cea mai bună calitate, oportunităti de networking, mentorat si finantare. Akcees contribuie la formarea de noi generatii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar