transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2014

Violeta Luca, noul Vice Presedinte, Director Executiv eMAG si Dragos Sirbu, noul CEO Flanco Retail

Violeta Luca, noul Vice Presedinte, Director Executiv eMAG si Dragos Sirbu, noul CEO Flanco Retail

Actionarii companiilor eMAG si Flanco Retail anunta schimbari in structurile de conducere ale acestora. Astfel, incepand cu luna februarie, Violeta Luca devine Vice Presedinte, Director Executiv eMAG, pastrandu-si si pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie Flanco Retail, iar Dragos Sirbu, Product Management Director la Flanco Retail, a fost promovat in functia de CEO al companiei.  

Ca Vice Presedinte, Director Executiv eMAG, Violeta Luca va face parte din consiliul de conducere al companiei si va coordona activitatile comerciale - de achizitii, vanzari, marketplace, logistica, showroom-uri si category management. Ea isi pastreaza functia de Presedinte al Consiliului de Administratie al Flanco Retail, ramanand implicata in conducerea companiei la nivel strategic.

Unul dintre cei mai apreciati executivi din industrie, Violeta Luca s-a alaturat managementului Flanco Retail in august 2011, ca Marketing Director. Anterior Flanco, a lucrat timp de 8 ani in cadrul Whirlpool Romania, ocupand incepand cu iunie 2007 functia de Director Comercial. Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si a numeroase cursuri de management, ea are o experienta de 13 ani in domeniul electroIT.

„Violeta Luca a avut un parcurs excelent la Flanco Retail, evoluand rapid de pe pozitia de director de marketing pe cea de CEO al companiei, intr-un business el insusi foarte dinamic” spune Iulian Stanciu, actionar eMAG si actionar unic Flanco Retail. „Rezultatele pe care le-a obtinut in ultimii trei ani, alaturi de Flanco Retail, ne-au convins ca poate integra, strategic, activitatile complementare ale celor doua companii si poate indeplini, simultan si cu folos, atat o functie operationala in eMAG, cat si una strategica in Flanco Retail.

Pentru planurile noastre de dezvoltare la nivel de grup, profilul ei managerial, confirmat in practica, s-a dovedit foarte potrivit.”

Cu o experienta de 15 ani in retailul electro-IT, Dragos Sirbu a parcurs intreg lantul ierarhic, de la consultant de vanzari, la director de magazin, Director de retail si Director de achizitii. Din 2012, s-a alaturat echipei Flanco, ca Director de Vanzari, iar din luna februarie 2013, a preluat conducerea departamentului de Product Management. Sirbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori. 

„Expertiza solida a lui Dragos in domeniul electroIT, competentele lui de leadership si operationale pe care le-a demonstrat, mi-au dat incredere ca va obtine rezultate excelente la conducerea Flanco”, a continuat Iulian Stanciu. „Promovarea lui in pozitia de CEO asigura atat continuitatea activitatilor companiei la nivel strategic si operational, cat si dinamica accelerata pe care ne-o dorim pentru anii care vin. Dragos si-a asumat obiectivele ambitioase ale companiei si din postura sa precedenta, iar in noua calitate de CEO, sunt sigur ca va fi si mai motivat sa le indeplineasca si chiar sa le depaseasca.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar