transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-04-2019

Vrei un restaurant cu specific asiatic?

Vrei un restaurant cu specific asiatic?

Daca iti doresti sa iti deschizi un restaurant cu specific asiatic, afla ca poti gasi personal originar din astfel de tari. Nu este nevoie sa te duci tu la pregatire sau sa trimiti oameni acolo. Nu este nevoie nici sa cauti, in ziar, bucatari din Asia. Poti discuta direct cu o agentie care se ocupa de recrutare straini si aceasta iti va oferi toate serviciile si consultanta necesara pentru a gasi personal calificat in bucataria asiatica.

O astfel de agentie poate fi contactata prin site-ul unitedimmigration.ro, care se ocupa cu procesul complet de angajare straini. Este vorba despre o echipa care activeaza in acest domeniu, al recrutarilor, de peste 10 ani.

Astfel, personalul specializat in HR international ofera, pe langa gasirea personalului calificat, si obtinerea dreptului de sedere in scop de munca sau detasare pe teritoriul Romaniei, relocarii, detasarii si leasingului de personal din strainatate. Vei avea la dispozitie personal din tari precum: Sri Lanka, Filipine, India, China, Pakistan, Indonezia, Nepal etc.

In functie de preferintele si specificul restaurantului, vei discuta cu personalul care se ocupa de recrutari si le vezi specifica ceea ce iti doresti. Procesul de recrutare, trebuie sa stii din start, dureaza undeva de la 3 pana la 5 luni. Poti avea personal calificat in diferite specialitati culinare precum: teppanyaki, sushi, general cuisine etc. Cu anagajatii recrutati prin intermediul acestei agentii nu iti vei face probleme cu privire la autenticitatea preparatelor. Vor fi gatite ca la ei acasa, asa ca nimeni nu va putea contesta originalitatea restaurantului tau. Cu angajati din tari asiatice ai mai multe sanse de succes, in special intr-un domeniu precum cel al restaurantelor. Afacerea ta va creste si atat tu, cat si clientii tai veti fi multumiti.

De asemenea, daca activitatea ta este intr-un alt domeniu, afla ca pe site-ul unitedimmigration.ro este oferita consultanta si servicii de recrutare si in alte domenii precum: transport, logistica, constructii, wellness&spa, agricultura, vanzari si personal domestic.

De exemplu, in domeniul constructiilor, iata cateva dintre solicitarile care au fost onorate de catre personalul agentiei: ingineri constructori, lucratori specializati in constructii civile si industriale, supervizor, sudori, sudori cu flacara de gaze, sudori cu arc electric cu electrod fuzibil/nefuzibil in mediu de gaz protector, tamplari, specialisti acoperisuri, sarpante, operatori utilaje de reabilitari conducte subterane, masinisti la instalatiile de preparat si turnat beton si mixturi asfaltice, electricieni montare si reparatii cabluri electrice subterane, specialisti instalatii, montatori de structure metalice, lucrători necalificati in constructii etc. Impresionant, nu?

Deci, vrei sa iti deschizi un restaurant asiatic? Sau ai nevoie de personal calificat in alt domeniu? Intra acum pe unitedimmigration.ro!
 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar