transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-09-2013

Wella Professionals si UNICEF au deschis un Atelier de Formare in Focsani

Wella Professionals si UNICEF au deschis un Atelier de Formare in Focsani

Deschiderea oficială a Atelierului de Formare din Focşani a avut loc marți, 3 septembrie 2013, în prezenţa lui Dragoș Bârlădeanu, Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în România, şi Mehdi Shili, Project Manager Wella. Wella Professionals, una dintre cele mai importante mărci de produse profesionale pentru îngrijirea părului, lucrează împreună cu UNICEF, cea mai mare organizaţie din lume ce promovează drepturile copilului, pentru a oferi un viitor mai bun tinerilor vulnerabili prin formarea abilităţilor de viaţă, cursuri de coafură şi mentorat.
 
„La Wella, suntem cu toţii extrem de încântaţi de iniţiativa WELLA-UNICEF MAKING WAVES. Fiind una dintre cele mai importante mărci de produse profesioniste pentru îngrijirea părului, considerăm că ţine de responsabilitatea noastră să susţinem nu doar industria în care activăm, ci şi întreaga societate. Acest program ne oferă şansa extraordinară de a împărtăşi din competenţele, creativitatea şi pasiunea noastră şi de a influenţa cu adevărat viaţa tinerilor”, a declarat Sylvie Moreau, Manager General Global al Wella.
 
„Această iniţiativă reprezintă un exemplu excelent de parteneriat public-privat în beneficiul celor mai vulnerabili adolescenţi, ajutându-i să iasă din cercul vicios al sărăciei. UNICEF consideră că formarea profesională reprezintă o componentă a educaţiei incluzive şi de calitate şi că poate contribui la promovarea încadrării în muncă a tinerilor,” a afirmat Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în România. „Wella susţine această iniţiativă nu doar cu bani: pune de asemenea la dispoziţie cunoştinţele şi mentoratul de care au nevoie adolescenţii vulnerabili pentru a deveni profesionişti şi a-şi construi o viață mai bună”, a adăugat Sandie.
    
Partea de mentorat a acestui parteneriat inovator încheiat între Wella şi UNICEF implică profesionişti în coafură din întreaga lume care vin la atelierele de formare din România şi Brazilia pentru a împărtăşi tinerilor din cunoştinţele şi competenţele lor profesionale cu scopul de a-i ajuta să îşi construiască o carieră în acest domeniu.


 
“Sunt mândru că primul Atelier de formare deschis de UNICEF și Wella în România este la Focșani, oferind astfel șansa tinerilor din județul nostru de a deveni profesioniști și de a-și construi o viață mai bună. Deschiderea Atelierului în Focșani este totodată o recunoaștere a faptului că autoritățile din județul Vrancea fac eforturi susținute de a sprijini cei mai vulnerabili copii”, a declarat Dragoș Bârlădeanu, Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Potrivit datelor UE, în jur de 40% dintre copiii români trăiesc în sărăcie sau prezintă risc de sărăcie. Ca şi în multe alte state europene, găsirea unui loc de muncă reprezintă o problemă majoră pentru tineri. Aproximativ 22% dintre adolescenţii şi tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani sunt şomeri. România înregistrează o rată ridicată – aflată în continuă creştere – a tinerilor care nu sunt nici angajaţi, nici cuprinşi într-o formă de educaţie şi formare (16,8% în 2012). Iniţiativa „Making Waves” face parte din demersurile realizate de UNICEF în România pentru a creşte accesul la o educaţie de calitate, pentru a proteja copiii vulnerabili împotriva violenţei şi abuzului şi a promova un stil de viaţă sănătos, oferind în acelaşi timp o nouă şansă adolescenţilor vulnerabili. Finanţarea oferită de Wella susţine modelul UNICEF de servicii bazate pe comunitate în peste 30 de comunităţi, precum şi Atelierul de formare de la Focşani. Anual, aproximativ de 20 de adolescenţi vulnerabili provenind din sistemul public de protecţie a copilului sau din familii foarte sărace vor beneficia anual de acest tip de formare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar