transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2013

Wizrom angajeaza manageri de vanzari cu experienta pe piata de solutii de business pentru management

Wizrom angajeaza manageri de vanzari cu experienta pe piata de solutii de business pentru management

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România, a demarat o nouă campanie de extindere a forţei de vânzări anticipând o creştere a pieţei de software şi servicii în cursul anului 2014.
 
Wizrom caută să angajeze manageri de vânzări cu experienţă pe piaţa de soluţii de business pentru management, de gestiune a relaţiei cu clienţii, de automatizare a forţei de vânzări – ERP, CRM, SFA etc. Criteriile de bază în selectarea candidaţilor pentru un loc în echipa de vânzări a Wizrom Software sunt experienţa, cunoaşterea principiilor de business, capacitatea de a relaţiona şi înţelege necesităţile clienţilor, aptitudini de negociator.

„În ultima perioadă am încheiat parteneriate cu mai multe companii internaţionale, precum Infor, IBM, Compuware, ceea ce înseamnă că şi portofoliul nostru de soluţii este mai mare. În acelaşi timp, avem o cerere în creştere de la potenţiali clienţi. Pe de altă parte, am început de acum pregătirea pentru 2014, un an ce ar putea fi marcat de o revenire a pieţei de soluţii de business”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.
 
Procesul de recrutare pentru poziţiile de manager de vânzări în domeniul software şi servicii durează în medie trei luni de zile şi implică utilizarea tuturor canalelor de strângere de informaţii: recomandări, agenţii de recrutare, postarea de anunţuri online etc. LinkedIn este una din sursele de referinţă pentru recrutorii de la Wizrom, alături de orice alt canal de comunicare şi prezentare din social media.
 
Wizrom oferă viitorilor angajaţi în domeniul vânzărilor bonusuri pentru atingerea şi depăşirea obiectivelor cu până la 40% mai mari, în medie, decât în 2008, de exemplu, înainte de schimbarea contextului economic.
Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele. Cu un total de 3.620 de clienţi activi şi 32.000 de licenţe instalate la finele anului 2012, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi. În 2012, cifra de afaceri a fost de 6,65 milioane euro, în creștere cu 8% față de 2011.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Auth
I truely usnardtend the frustration!!! I am currently a Flight Paramedic in New Mexico. I also have SWCAH. How I have survived to be 42 is beyond me. It is actually a gift from God. I have had conversations with former supervisors and my own partners on ambulances and have been told that they will not or are not able to administer my solu cortef. I think that this is absolutely ludicrous!!!!! I am very glad to see this stuff coming to light in the EMS community or at least that people are listening. If I could be of any assistance in this crusade in pre hospital care please let me know. We also have to remember that it is not just the children that suffer with this ..it is a lifetime.SincerelyJane McCarty, NR/CCEMT-P
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar