transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2013

Wolf Theiss lanseaza programul anual de burse pentru studentii la drept

Wolf Theiss lanseaza programul anual de burse pentru studentii la drept

Wolf Theiss, una dintre cele mai mari societati de avocatura din Europa Centrala si de Est, lanseaza prima editie a programului “Bursele Wolf Theiss”.

Societatea de avocatura Wolf Theiss anunta demararea primei editii a programului “Bursele Wolf Theiss”, menit sa recunoasca si sa sustina performanta incepand din perioada studentiei. Programul presupune acordarea a 2 burse anuale, in valoare totala de peste 2.000 EURO, ce vor fi puse la dispozitia studentilor selectati pe intreaga perioada a anului academic (inclusiv sesiunea de examene), respectiv intervalul septembrie-iulie.

“Initiativa are la baza dorinta de a spijini pregatirea profesionala a tinerilor studenti ce aspira sa devina avocati. Suntem de parere ca acest demers va stimula performantele academice si va contribui la formarea viitorilor profesionisti din Romania.”, declara Bryan Jardine, Managing Partner Wolf Theiss.

Lansarea oficiala a “Burselor Wolf Theiss” va avea loc cu ocazia unei prezentari organizate de Wolf Theiss in cadrul Facultatii de Drept, in data de 7 martie, la ora 12.00.

“Bursele Wolf Theiss” se adreseaza studentilor aflati in anul III de studiu in cadrul unei Facultati de Drept acreditate, din Romania.Selectarea castigatorilor se va face pe baza unui concurs de eseuri pe o tema data. Eseurile vor putea fi transmise in perioada 1 aprilie – 1 mai 2013.

Rezultatele selectiei vor fi comunicate in data de 15 mai, in cadrul unui eveniment in premiera pentru firmele de avocatura din Romania: "Ziua Portilor Deschise Wolf Theiss". La acest eveniment vor fi invitati primii 22 de studenti selectati in cadrul competitiei pentru “Bursele Wolf Theiss”.

Infiintata in 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele societati de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale.

In cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 340 de avocati care acorda consultanta pentru societati comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare.

Imbinand practica juridica si cea comerciala, WOLF THEISS dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate in domeniul juridic, fiscal si comercial.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar