transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-11-2013

Workshop Sessions: 30 de tineri vor invata pe 9 si 10 decembrie 2013 cum sa conduca eficient propriile proiecte

Workshop Sessions: 30 de tineri vor invata pe 9 si 10 decembrie 2013 cum sa conduca eficient propriile proiecte

În luna decembrie, 30 de tineri vor învăţa cum să conducă eficient propriile proiecte la o nouă sesiune de training Workshop Sessions, proiect al organizaţiei Akcees dedicat de această dată managementului proiectelor. Cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuită, iar tinerii care îşi doresc să participe pot aplica online pe site-ul proiectului http://akcees.com/workshop.
 
Indiferent de domeniul de activitate, tinerii vor avea ocazia în cariera lor să lucreze în echipe sau să conducă propriile proiecte şi, de multe ori, succesul acestora depinde de capacitatea de a gestiona eficient resursele pe care le au la dispoziţie pentru a atinge rezultatele dorite.
 
Pe 9 şi 10 decembrie 2013, participanţii Workshop Sessions vor învăţa care sunt procesele caracteristice managementului de proiect şi vor acumula competenţe cheie pentru gestionarea eficientă a propriilor proiecte. În plus, aceştia vor învăţa cum să aplice tehnici de management al proiectelor prin intermediul studiilor de caz şi aplicaţiilor interactive.

„A fost unul dintre cele mai relevante şi mai utile seminarii la care am participat. Am văzut clar diferenţa între un training susţinut de cineva care profesează în domeniu faţă de alţii care au doar cunoştinţe pur teoretice. Am învăţat enorm de multe lucruri pe care le voi pune în aplicare cât de curând”, a declarat unul dintre participanţii ediţiei precedente Workshop Sessions – Managementul proiectelor.

Sesiunea de training va fi susţinută de Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees şi  trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate.

De două ori antreprenor, Irina a pus bazele Akcees şi agenţiei de comunicare pentru startup-uri Prove PR, şi a condus de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente şi campanii de comunicare până la programe educaţionale şi implementare de noi tehnologii.

Pe parcursul programului de training aspectele teoretice vor fi completate de studii de caz, workshop-uri şi simulări interactive, iar participanţii vor avea ocazia să înveţe şi să pună în aplicare metode care îi vor ajuta să conducă în mod eficient viitoarele lor proiecte. Sesiunea de training va fi completată de invitaţi speciali care ocupă poziţii cheie în industrie şi care le vor împărtăşi participanţilor lecţii din propria experienţă.

„Managementul proiectelor este o competenţă greu de învăţat pe băncile şcolii, însă esenţială pentru dezvoltarea profesională a fiecărui tânăr. Cele 389 de aplicaţii primite pentru ultima ediţie a proiectului ne arată interesul deosebit faţă de acest subiect şi suntem convinşi că sesiunea de training care va avea loc în luna decembrie va fi cel puţin la fel de reuşită ca ediţiile anterioare. Mulţumim pe această cale BRD Groupe Societe Generale pentru că investeşte în educaţie şi ne ajută să oferim în mod gratuit acest program!”, a declarat Cătălina Gaboră, Project Manager Workshop Sessions.

Workshop Sessions este proiectul Akcees care urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi prin metode de educaţie non-formală şi se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Următoarea sesiune de training se va desfăşura pe 9 şi 10 decembrie în Bucureşti şi va fi dedicată managementului proiectelor. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online prin completarea formularului disponibil la http://akcees.com/workshop. Aplicaţiile sunt deschise până sâmbătă, 30 noiembrie, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate miercuri, 4 decembrie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar