transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2013

www.biz-market.ro - aplicatia interactiva dedicata managerilor de IMM-uri a fost lansata de Online Business School

www.biz-market.ro - aplicatia interactiva dedicata managerilor de IMM-uri a fost lansata de Online Business School

Online Business School (www.bizschool.ro), platforma gratuită de e-learning dedicată managerilor de IMM-uri, lansează aplicația interactivă BizMarket.

BizMarket este o platformă de colaborare online care permite schimbul de informații și expertiză între companiile din România, indiferent dacă acestea au un cont Online Business School sau nu. Platforma oferă utilizatorilor acesteia posibilitatea de a-și promova gratuit produsele și serviciile, de a publica oportunitățile de carieră din cadrul companiilor lor, dar și de a interacționa în secțiunea “Forum”, construind astfel o comunitate de afaceri. Platforma este disponibiă gratuit și pentru persoanele fizice, pe bază de înregistrare. 

Noua secțiune este integrată în platforma bizschool.ro și este accesibilă la adresa biz-market.ro; la acest moment, peste 700 de companii prezente pe platforma Online Business School sunt înregistrate pe BizMarket.

Aplicația Biz Market este concepută pentru a deveni încă un alt instrument folositor managerilor de IMM-uri și micilor antreprenori pentru creșterea nivelului de expertiză, venind ca o completare a setului de cursuri, webminarii și simulări disponibile pe platforma Online Business School. În acest moment, în catalog sunt diponibile peste 100 de cursuri, cel mai nou curs video având ca temă marketingul antreprenorial.

Cele mai populare cursuri și simulari sunt: “Îmbunătățește-ți abilitățile de vânzare”, “Cum să comunicăm cu un manager dificil” și “Managementul Timpului”.

Online Business School face parte din proiectul dezvoltat cu finanţare din partea Uniunii Europene, “Îmbunătăţirea competitivităţii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM). Prin intermediul acestui proiect, persoanele cu funcţii de conducere din companiile mici şi mijlocii din România beneficiază gratuit de cursuri de formare şi îndrumare pentru dezvoltarea afacerilor şi aptitudinilor profesionale. Participarea la Online Business School este deschisă pentru orice manager român dintr-o companie cu până la 250 de angajați din zonele urbane și rurale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar