transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2014

Xerox Romania a anuntat schimbari in managementul companiei

Xerox Romania a anuntat schimbari in managementul companiei

Mihai Codreanu si Radu Ghionaru au fost promovati in board-ul Xerox, in pozitiile de Marketing & Graphic Communications Director, respectiv Customer Services Operations Director. De asemenea, Francisca Lebrun, care face parte de 7 ani deja din board-ul Xerox Romania, devine General Market Operations Business Director. 

In noul sau rol, Mihai Codreanu va coordona operatiunile Xerox Romania de vanzari de echipamente high end (echipamente de productie), de format mare, pentru zona de arta grafica (plottere) si va superviza in continuare activitatile de marketing si comunicare.

Anterior, el a ocupat pozitia de Strategic Alliances & Services Marketing Manager. Mihai Codreanu s-a alaturat echipei Xerox in anul 2005 si de atunci a detinut diverse pozitii cheie la nivel national si de regiune, in vanzari, dezvoltare de servicii, consultanta IT si marketing. In 2012 a fost numit Technology Sales Operations Manager la nivel de regiune CEE (Europa Centrala si de Est), Israel, Turcia si Tarile Baltice, iar intre 2010 si 2012,  a fost Industry Marketing Manager pentru Europa Centrala, Israel & Turcia (CIT).

Radu Ghionaru va coordona din noua sa pozitie operatiunile de customer service, supervizand intreaga paleta de servicii post-vanzare. El a ocupat anterior functia de Director Service Parteneri. Radu s-a alaturat echipei Xerox Romania in 1999 pe pozitia de inginer de sistem, iar de atunci a ocupat mai multe functii cheie in cadrul companiei: Director Tehnic Service (2008-2012), Director Suport Tehnic (2004-2008) si Specialist Tehnic National intre 2002 si 2004.Din noua sa functie, Francisca Lebrun va conduce operatiunile de vanzari indirecte ale Xerox Romania pentru echipamente si servicii, desfasurate prin reteaua de parteneri strategici. Francisca are o experienta de peste 12 ani in echipa Xerox Romania si a detinut mai multe functii cheie la nivel national si regional. Intre 2000 si 2004 a ocupat functia de Logistics Manager, iar intre 2004 si 2007 a fost Regional Logistics Manager; ulterior, a devenit Customer Service Operations Director. 

Francisca Lebrun, Radu Ghionaru si Mihai Codreanu au urmat numeroase cursuri de dezvoltare profesionala, traininguri si work-shop-uri tehnice in tara si strainatate. Toti trei au obsolvit cursurile Universitatii Politehnice din Bucuresti – Radu a terminat Facultatea Electronica si Telecomunicatii, Francisca pe cea de Automatica si Calculatoare, iar Mihai a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanica.

Noile numiri urmaresc politica globala de resurse umane a Xerox Corporation, care ofera numeroase oportunitati nationale si internationale de dezvoltare profesionala celor mai buni angajati ai sai.

Xerox Romania este subsidiara a companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de peste 45 de ani. Compania ofera servicii complete de management al documentelor pentru clientii sai, asigurand un set de beneficii precum reducerea costurilor, preluarea riscurilor de catre Xerox si optimizarea proceselor de business care includ documente. Alaturi de cei 5 distribuitori, 30 de parteneri strategici si peste 500 de reselleri autorizati, Xerox Romania ofera atat companiilor, cat si clientilor individuali solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea eficienta a documentelor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar