transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-10-2008

20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor eCommerce oferite de Link 2 eCommerce si SMARTfinancial.ro

20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor eCommerce oferite de Link 2 eCommerce si SMARTfinancial.ro Antreprenorii si cei cu adevarat interesati de piata de comert electronic au posibilitatea de a participa gratuit la Gala Premiilor eCommerce, evenimentul care reuneste intreaga industrie si care rasplateste, in mod obiectiv, performantele jucatorilor implicati. Cele doua ore de seminarii care preced Gala de anul acesta si care sintetizeaza situatia actuala a pietei si principalele probleme intampinate de magazinele online ii vor ajuta pe participanti sa afle si sa aprofundeze mecanismele unei afaceri pe internet. Link 2 eCommerce, organizatorul evenimentului, impreuna cu publicatia online www.SMARTfinancial.ro ofera 20 de invitatii gratuite celor dornici de informatie relevanta, oferita de specialistii industriei.

Cea de a treia editie a Galei Premiilor eCommerce se va desfasura vineri, 10 octombrie 2008, la Rin Grand Hotel, Sala Geneva, incepand cu ora 17.45. Festivitatea de decernare de premii este precedata de doua ore de seminarii, in care speakerii vor impartasi know-how-ul lor, vor raspunde la intrebari si vor discuta deschis cu participantii la eveniment.

Cei direct interesati de comertul electronic beneficiaza din partea organizatorului de 20 de invitatii gratuite. "Intotdeauna ne-am dorit sa facem cat ne sta in putere pentru a incuraja piata de e-commerce. De pilda, am oferit 50% discount din taxa de participare pentru magazinele start-up, tocmai pentru a le facilita accesul la eveniment si pentru a impulsiona piata.
In acelasi sens, ne dorim ca pe langa cei deja implicati in industrie, sa avem in sala 20 de persoane avide de informatie, care doresc sa se lanseze in e-commerce, dar au inca multe intrebari la care nimeni nu le-a oferit un raspuns clar. Ne dorim sa faca primul pas in business impreuna cu noi, de aceea le oferim posibilitatea de a particia gratuit la Gala", spune Andrei Radu, organizatorul evenimentului.

Persoanele care doresc una din cele 20 de invitatii oferite de Link 2 eCommerce impreuna cu SmartFinancial, sunt rugate sa trimita un e-mail catre office @ link2ec.ro in care sa isi exprime intentia participarii si sa o motiveze. Cei cu adevarat interesati, vor castiga o invitatie gratuita la Gala Premiilor eCommerce pentru seara de 10 octombrie 2008.

Potrivit organizatorilor, editia de anul acesta a Galei Premiilor eCommerce aduce plus-valoare participantilor datorita celor doua ore de discutii si seminarii, in care sunt dezbatute principalele probleme ale pietei. "Anul trecut invitatii nu conteneau sa adreseze intrebari, de aceea, la editia curenta, am hotarat sa oferim mai mult spatiu pentru dezbateri astfel incat cei din sala sa puncteze exact problemele cu care se confrunta si sa afle lucruri esentiale pentru un business online", explica Andrei Radu.

Programul Galei Premiilor eCommerce a fost publicat pe website-ul evenimentului:

17.45 - Sosirea invitatilor

18.15 - Situatia pietei de comert electronic - Andrei Radu, director Link 2 eCommerce

18.30 - Cercetare de piata in eCommerce - Clement Nicolaescu, eBusiness Consultant

18.40 - "Cat de important este back-end-ul unui magazin online?" - Catalin Nita, Marketing Manager eAlliance

18.50 - Importanta uzabilitatii pentru magazinele online - Dan Berte, Online Usability Consultant

19.00 - HeatMap: Zonele "fierbinti" ale unui magazin online - Catalin Emilian, director Gemius Research Romania

19.10 - Perceptia producatorilor si importatorilor asupra pietei de comert electronic - Mihai Guran, director Dell Romania

19.20 - Relatia magazinelor online cu furnizorii - Gabriel Nedelea, eBusiness Manager Tornado Sistems

19.30 - Problemele magazinelor online - Liviu Taloi, director SiteAudit

19.40 - Serviciile de curierat in relatia cu magazinele online - Marius Ivan, director national de vanzari FanCourier

19.50 - Magazin online competitiv in 5 minute - Adrian Zamfira, director KuBu Stream

20.00 - Importanta publicitatii contextuale pentru un magazin online - Calin Rotarus, Director ARBOinteractive

20.10 - Povestea unui magazin online de succes - Marius Ciocan, FunGift.ro

20.20 - Sesiune de intrebari si raspunsuri

20.45 - Scurta pauza inainte de decernarea premiilor

21.00 - Festivitatea de decernarea a premiilor GPeC 2008

22.00 - Cocktail

Pentru a castiga una din cele 20 de invitatii gratuite, cei interesati sunt rugati sa trimita un e-mail catre office @ link2ec.ro, incluzand numele complet, functia (daca este cazul) si motivul pentru care doresc sa participe la Gala Premiilor eCommerce. "Primul venit este primul servit", conchide Radu.

Despre eveniment

Gala Premiilor eCommerce se va desfasura pe 10 octombrie 2008 la Rin Grand Hotel, partener si sustinator al festivitatii. Evenimentul este organizat de singura publicatie din Romania dedicata comertului electronic - Link 2 eCommerce - si este sustinut, pentru al doilea an consecutiv, de First Data - cel mai mare procesator de plati la nivel mondial.

Partenerii GPeC 2008 sunt: Dell Romania, IT&S, Tornado Sistems, Logitech, Green Pixel, Rin Grand Hotel, Orange, Vinexpert, eVinoteca.ro, Fan Courier, Euroweb Romania, ContentSpeed.ro, KuBu Stream, IT Exchange, Neutro Marketing, Boom, ARBOinteractive, Sanoma Hearst, CHIP, eCommerce nerve, Media Look, SMSLink.ro.

Mai multe informatii, pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar