transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2007

Asus a lansat in exclusivitate la eMAG ultra-portabilul Eee PC

Asus a lansat in exclusivitate la eMAG ultra-portabilul Eee PC

La numai 3 saptamani distanta de la lansarea mondiala, ultra-portabilul eee PC este oferit in exclusivitate pe segmentul online de catre eMAG, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Lansarea oficiala in Romania a eee PC-ului avut loc in Showroom-ul eMAG, "toti cei prezenti, atat reprezentantii presei, cat si publicul avand ocazia sa testeze acest nou concept de sistem portabil. Eee PC-ul este caracterizat de portabilitate maxima, garantata de greutatea foarte mica 0.9Kg si de autonomia de peste 3,5 ore".

"Acronimul Eee PC defineste aria de aplicabilitate pe care o acopera acest nou concept de PC portabil: Easy to learn, Easy to work, Easy to play. Eee PC-ul permite utilizatorului prin intermediul sistemului de operare instalat sa realizeze foarte usor conexiuni la Internet, inclusive wireless, sa redea continut multimedia, sa acceseze aplicatii educationale si jocuri preinstalate".

"Usurinta de a-l adapta in sustinerea diverselor tipuri de activitati este dublata de un pret excelent, 1199 RON, in acest context Asus reusind sa ofere un produs care nu are practic concurenta in acest moment. Cele 5 zile de precomenzi preluate de eMAG sau materializat deja in 200 de unitati vandute iar estimarile de vanzare pana la sfarsitul anului depasesc 1.000 unitati eee PC".

Asus considera ca modele similare ca pret/dotari nu vor putea fi ofertate de alti producatori mai curand de 1an.

Asus considera ca publicul caruia ii este adresat eee PC-ul este impartit intre cei care nu dispun de un calculator si vor sa intre "usor" si simplu in lumea digitala si cei care doresc portabilitate maxima la un pret foarte accesibil.

"Cele 200 de unitati vandute de catre eMAG indexeaza aceste categorii cu recent descoperita categorie a celor care achizitioneaza eee PC-ul drept al doilea portabil tocmai pentru a suplini nevoia de ultraportabilitate. Configuratia tehnica include un procesor Intel tactat la 900 MHz, memorie DDR2 de 512MB, hard disk solid state de 4GB, microfon si difuzoare integrate".

Interfetele de comunicare sunt asigurate de adaptorul wireless 802.11g, de placa de retea, de cititorul de carduri sau de porturile USB sau interfata VGA integrata. Sistemul de operare preinstalat este la baza o distributie Linux personalizata de Asus cu numeroase aplicatii ce permit folosirea atat in mediul Office (are preinstalata o suita de aplicatii completa) cat si acasa (numeroase aplicatii de home entertainment).

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sophia
The fee for a career coach can seem expsienve when you're staring it in the face. Building on their credibility is the strategy. Says: Aesthetically appealing. That stands for the Seasonal Energy Efficiency Rating, and it measures how energy efficient your unit is and how much it helps you in saving your money.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar