transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-07-2008

Au inceput inscrierile la Gala Premiilor in eCommerce 2008

Au inceput inscrierile la Gala Premiilor in eCommerce 2008

Magazinele online se pot inscrie la cea de-a treia editie a Galei Premiilor in eCommerce, singura festivitate din Romania care rasplateste performantele in comertul electronic.Inscrierile se pot face intre 21 iulie 2008 si 25 august 2008.

Editia 2008 a Galei Premiilor in eCommerce este o competitie dura, la care vor avea acces doar magazinele care respecta un set minim de reguli. Organizatorul Galei, publicatia de profil Link 2 eCommerce, va accepta in competitia din acest an doar magazinele online care au inteles ca spam-ul nu este o modalitate de promovare, ca exista diferente majore intre un magazin online si un site de prezentare a produselor (catalog electronic).

La Gala Premiilor in eCommerce 2008, magazinele online inscrise in competitie vor fi structurare pe doua categorii: magazine cu o vechime de mai mult de 12 luni pe piata (lunile vor fi calculate raportandu-se la iulie 2008 - momentul inceperii inscrierilor) si start-up-uri (magazine cu o vechime de mai putin de 12 luni pe piata). Pentru includerea intr-o categorie sau alta, se va lua in calcul data la care a fost inregistrat domeniul.

Structurand competitorii in doua categorii, organizatorul va acorda doua premii distincte la editia din acest an: Magazinul Anului in eCommerce, respectiv Cel mai bun Start-up in eCommerce. "Desi criteriile de jurizare sunt aceleasi, consideram ca magazinele trebuie sa concureze cu forte egale, fara ca un start-up sa fie jurizat in comparatie cu un magazin deja cunoscut", au declarat oficialii eCommerce.

Gala Premiilor in eCommerce promite criterii de jurizare obiective si un juriu nepartinitor.

Membrii juriului nu vor fi cunoscuti decat in seara desfasurarii Galei Premiilor in eCommerce 2008. Toti membrii juriului vor beneficia de echipamente bazate pe certificarea identitatii prin amprenta digitala, fapt care atesta identitatea juratului si responsabilitatea acestuia asupra notelor acordate. Comerciantii online inscrisi vor sti cu exactitate cine i-a jurizat si ce puncte i-au fost acordate in functie de amprenta juratului care se logheaza intr-un sistem online de auditare.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Blaze
At last, smoenoe comes up with the "right" answer!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar