transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2007

Avangate isi consolideaza pozitia pe piata externa prin deschiderea biroului din SUA

Avangate isi consolideaza pozitia pe piata externa prin deschiderea biroului din SUA

GECAD ePayment, compania care dezvolta si detine solutia Avangate dedicata distribuitorilor online de software, a anuntat recent deschiderea biroului Avangate din Statele Unite. In acest moment, Avangate are reprezentante in trei locatii: Amsterdam, Bucuresti si Mountain View, California, acoperind pietele vest europeana, est europeana si respectiv cea americana.

"Biroul Avangate din Statele Unite va insemna atat largirea portofoliului de clienti, aici aflandu-se majoritatea producatorilor importanti de software, dar si cresterea volumului de vanzari pentru clientii actuali. Americanii cumpara frecvent online si reprezinta o piata cu un potential interesant pentru toate companiile care distribuie software online, iar atragerea acestui potential face parte din strategia Avangate pentru Statele Unite. Un exemplu este localizarea serviciilor prin numarul de telefon toll free dedicat cumparatorilor americani, afirma reprezentantii GECAD ePayment.

 

"Suntem prezenti pe piata americana inca de la lansarea Avangate in 2005, iar deschiderea biroului din California este o urmare fireasca a cresterii activitatii noastre in regiune. Din punct de vedere strategic, ne intereseaza bineinteles cresterea numarului de clienti, iar aici este cea mai mare densitate de companii dezvoltatoare de software, companii pe care le vom aborda acum direct cu o echipa dedicata de vanzari si marketing aflata la doar cativa pasi de acestia. Echipa din Mountain View va fi coordonata de catre Gus Lignos, noul VP pe vanzari in Statele Unite", spune Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

 

"Avangate este o provocare care ma bucura foarte mult.

Este vorba despre o companie care a crescut rapid, iar aceasta datorita tehnologiei performante si serviciilor excelente, toate intr-o industrie foarte competitiva - cea a distributiei online de software. Cred ca avem toate atuurile sa ne atingem cat de curand obiectivele si pentru piata americana", apreciaza Gus Lignos, Vice President of USA Sales, Avangate.

 

Gus Lignos conduce echipa din Mountain View, iar impreuna cu echipa de management si dezvoltare de la Bucuresti va stabili strategia de vanzari si va coordona prezenta Avangate in regiune. "Bucurestiul ramane centrul de dezvoltare si de decizie pentru intreaga activitate Avangate iar de aici se vor asigura in continuare si suportul pentru cumparatori, asistenta tehnica, operatiunile contabile, financiare si juridice".

 

GECAD ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic. Compania detine in prezent trei solutii proprietare - ePayment, Avangate si myAvangate. ePayment este dedicata exclusiv pietei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comerciala online; Avangate si myAvangate se adreseaza atat pietei interne, cat si celei internationale de distributie electronica de software. ePayment si Avangate sunt marci inregistrate GECAD ePayment International si respectiv Avangate.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar