transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2007

Bilete pentru concertul de Craciun al Johann Strauss Ensemble - disponibile prin reteaua Bilet.ro

Bilete pentru concertul de Craciun al Johann Strauss Ensemble - disponibile prin reteaua Bilet.ro

Biletele pentru concertul de Craciun sustinut de Johann Strauss Ensemble vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare prin Reteaua Bilet.ro si platforma online www.bilet.ro. Concertul va avea loc vineri 21 decembrie 2007, la Teatrul National Bucuresti, cu incepere de la ora 20:30. Spectacolul de la Bucuresti face parte dintr-un turneu national organizat de Pro Show Music si Asociatia Culturala Teocta.

Artistii austrieci vor fi pe data de 13 decembrie la Iasi, pe 14 la Cluj, 15 Sibiu, 16 Timisoara, 17 Arad, 18 Ramnicu Valcea, 19 Craiova, 20 Otopeni si pe 21 decembrie la Bucuresti.

Sub bagheta prim solistului si dirijorului Russell McGregor, orchestra austriaca va interpreta un repertoriu format din lucrari ale familiei de compozitori Strauss si ale altor compozitori. Pretul unui bilet este de 200 RON la categoria VIP, 140 RON la categoria 1,90 RON la categoria 2 si 60 RON la categoria 3.

Russell McGregor i-a acompaniat si dirijat pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo. Russell McGregor s-a nascut in Oxford - Anglia, locuind in prezent in Austria.

Vioara la care canta Russell McGregor a fost fabricata d Carlo Giuseppe Testore in anul 1697.

 

Johann Strauss Ensemble a fost fondat in 1985 de catre muzicienii din Bruckner Orchesters Linz. Pana in prezent, Johann Strauss Ensemble a concertat la Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Berlin, Salzburg, Viena, Tokyo si in alte orase ale lumii, colaborand cu violonisti precum Joji Hattori, Aleksey Igudesman sau Alfred Pfleger. De-a lungul anilor, ei au fost dirijati de Martin Sieghart, Christoph Campestrini sau Werner Steinmetz.

 

"Concertul Johann Strauss Ensemble este un eveniment de prima clasa si va completa un ciclu de concerte, care i-a purtat pe virtuosii artisti de la izvoare si pana la gurile de varsare ale Dunarii, implinind astfel o calatorie reala pe valurile Dunarii Albastre. Mai mult, toate recomandarile creaza premiza unui spectacol de mare valoare, de care se vor bucura toti cei prezenti la acest eveniment", a declarat George Weiner, CEO Reteaua Bilet.ro. Reteaua Bilet.ro este o companie de ticketing ce ofera solutii de achizitie si receptie pentru bilete: online, retail si e-ticket.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar