transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-12-2008

BrazideCraciun.ro estimeaza triplarea vanzarilor, in comparatie cu 2007

BrazideCraciun.ro estimeaza triplarea vanzarilor, in comparatie cu 2007 BrazideCraciun.ro, cel mai important magazin online destinat vânzarilor de brazi si decoratiuni de Craciun, proiect marca Gravity Design, a subliniat un interes crescut al consumatorilor pentru achizitiile online de produse specifice sarbatorilor de iarna, concretizat într-un trafic mediu zilnic de 5.000 de clienti. Numai în primele 9 zile ale lunii decembrie, traficul realizat pe site a depasit întreg traficul lunii decembrie 2007.

"Pentru sezonul de iarna, estimam o triplare a traficului, dar si a vânzarilor în comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Vor fi peste 100.000 de vizitatori ai site-ului www.BrazideCraciun.ro numai în perioada de sarbatori si estimam ca în zilele de vârf de la începutul saptamânii viitoare, numarul zilnic de vizitatori va depasi pragul de 10.000, acum fiind de aproximativ 5.000 pe zi. În ansamblu, site-ul este acum deja între primele 25 site-uri românesti de e-commerce conform www.trafic.ro si, evident, primul din categoria sa de produse", a declarat Marius Ghenea, presedinte Gravity Design.

BrazideCraciun.ro se adreseaza atât clientilor individuali, cât si oganizatiilor care au nevoie de o solutie profesionista pentru amenajari complete de Craciun ale spatiilor din interior sau exterior.
Din totalul clientilor, 70 de procente sunt reprezentate de persoane fizice, restul de 30% fiind reprezentat de companii. Ponderea denota tendinta consumatorului modern de a economisi timp, prin alegerea unor solutii pragmatice. Principalele avantaje pe care le ofera site-ul sunt definite, în primul rând, de diversitatea mare a serviciilor si produselor oferite si calitatea acestora. Clientii pot alege dintr-o varietate mare de brazi naturali, brazi artificiali, decoratiuni interioare si de exterior si pachete avantajoase de servicii pentru companii. Se adauga preturile sub media pietei si livrarea gratuita în Bucuresti. Nu în ultimul rând, echipa profesionista din spatele site-ului BrazideCraciun.ro reprezinta, în sine, o garantie a calitatii.

"În acest sezon de Craciun, fata de anul trecut, constatam o crestere foarte mare a comenzilor online pe site-ul nostru pentru amenajarile complete de Craciun, care vin atât de la persoane fizice cât si de la companii pentru sediile lor. Un astfel de serviciu include nu doar traditionalul brad de Craciun, ci si toate decoratiunile necesare, inclusiv transportul, montajul si apoi demontarea acestora dupa perioada de Sarbatori. În acest fel, clientii nostri îsi pot asigura o atmosfera festiva de Craciun si în acelasi timp pot economisi mult timp si bani", a declarat Marius Dosinescu, general manager Gravity Design.

Pentru acest sezon, portofoliul de produse si servicii oferite de BrazideCraciun.ro a fost extins în comparatie cu oferta anului trecut. “Am dezvoltat mult partea de brazi artificiali în site, care sunt foarte interesanti pentru anumite categori de clienti deoarece salveaza costuri viitoare prin reutilizare. De asemenea, am adaugat o zona importanta pentru business prin introducerea pachetelor de decoratiuni si amenajari de Craciun pentru business,” completeaza Marius Dosinescu.

Pe lânga oferta traditionala, în acest sezon, segmentul decoratiunilor de interior si exterior si a serviciilor conexe reprezinta o directie importanta în orientarea generala a site-ului. De altfel, segmentul decoratiunilor reprezinta circa 35% din totalul afacerilor realizate de BrazideCraciun.ro. O alta directie importanta în acest sezon este reprezentata de segmentul de lux, cu o pondere de aproximativ 10% din business. Pentru clientii pretentiosi, BrazideCraciun.ro ofera o gama completa de produse si servicii care vin în întâmpinarea celor mai sofisticate dorinte. O sugestie inedita, în acest sens, este primul brad original de lux, creat de echipa de decoratori a site-ului. Bradul este împodobit numai cu decoratiuni din cristale Swarovski, cu fir de aur, fundite din catifea si matase de cea mai buna calitate..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar