transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2008

BRD si GECAD ePayment - card cu securitate maxima pentru plati online

BRD si GECAD ePayment - card cu securitate maxima pentru plati online La aproape doi ani de la demararea parteneriatului pentru promovarea comertului electronic, BRD-Groupe Societe Generale si GECAD ePayment lanseaza cardul BRD ePayment, un instrument de plata creat special pentru clientii magazinelor online. Cardul ofera un program de fidelitate si beneficiaza de cea mai noua tehnologie de securitate.

"În 2008, numarul mediu al comenzilor online lunare a crescut cu 49% fata de 2007. De asemenea, a crescut si valoarea medie a unei comenzi online, de la 80 euro la 94 de euro în august 2008. În conditiile în care piata îsi pastreaza ritmul de crestere, cred ca este momentul potrivit pentru un instrument de plata care sa introduca un nou standard de securitate, bazat pe tehnologia cardurilor cu CIP, sa sprijine activitatea magazinelor online si sa rasplateasca fidelitatea clientilor", declara Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

Cardul BRD ePayment, rezultat din asocierea dintre o banca si un integrator de solutii de comert electronic, beneficiaza de un nivel de securitate maxim atât la folosirea online, cât si la folosirea offline. Emis sub însemnele Mastercard, el permite efectuarea tuturor operatiunilor specifice unui card de debit. Astfel, cardul poate fi utilizat atât în magazinele traditionale, pentru plata la POS, cât si în magazinele online, din tara sau strainatate.

Tranzactiile online ale clientilor sunt protejate atât de sistemul antifrauda proprietar ePayment, cât si de standardul 3D Secure în care toate cardurile sunt preînrolate în momentul emiterii, posesorul urmând doar sa îsi seteze parola.
Noul produs este un card cu CIP, emis sub standardul EMV si beneficiaza de un nivel de securitate maxim si la folosirea în mediul offline, fiind aproape imposibil de clonat.

"Lansarea cardului co-branded BRD ePayment se încadreaza în strategia noastra de crestere a calitatii si a gradului de securitate a instrumentelor de plata fara numerar. Acest card este capabil sa ofere siguranta maxima în tranzactiile în mediu internet, aspect care constituie un argument foarte relevant pentru cei care doresc sa realizeze plati sigure. Ambele companii implicate în proiect au adus, fiecare, valoarea adaugata specifica propriului domeniu de activitate, integrând concluzii derivate din client experience, astfel încât se poate spune ca am creat un produs care raspunde cu siguranta asteptarilor multor clienti", declara Rozaura Stanescu, Director Executiv Delegat, Strategie si Marketing, BRD-Groupe Societe Generale.

BRD a fost recent desemnata Banca anului în e-commerce, banca având cele mai mari cote de piata în ceea ce priveste numarul cardurilor înrolate în sistemul 3D Secure, numarul cardurilor activate în 3D Secure, precum si cea mai mare valoare medie a platilor online.

Programul de fidelitate atasat cardului BRD ePayment îi permite fiecarui posesor sa acumuleze puncte pentru fiecare achizitie efectuata într-un magazin online românesc care are implementata solutia de comert electronic ePayment. Aceste puncte pot fi cumulate si utilizate ulterior pentru a achizitiona, cu o reducere de pâna la 20% fata de pretul afisat pe site, orice produs din magazinele acceptate în program. Primele magazine online acceptate în program sunt: www.pcgarage.ro, www.fungift.ro, www.dol.ro, www.f64.ro, www.toyz.ro, www.allseasons.ro, www.tarafashion.ro, www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.nemira.ro.

De asemenea, cardul co-branded BRD ePayment vine "la pachet" cu o oferta promotionala a BRD, valabila pâna pe 31 ianuarie 2009. Aceasta consta în 50% reducere la abonamentul pentru un an la pachetul "Banca la Distanta", care include serviciile BRD-NET (solutie de Internet Banking), Mobilis (acces la conturile BRD de pe telefonul mobil) si Vocalis (solicitarea de informatii si efectuarea de operatiuni diverse prin apelarea telefonica a Contact Center-ului BRD).

În plus, primii 50 de posesori care vor folosi cardul pentru a cumpara online vor primi automat 5.000 de puncte de fidelitate pe care le vor putea folosi pentru a obtine reduceri la urmatoarele comenzi în magazinele online partenere. Pentru informatii suplimentare referitoare la caracteristicile cardului, magazinele online în care pot fi acumulate si cheltuite punctele, precum si la regulamentul programului de fidelitate, se poate accesa www.epayment.ro, www.brd.ro, www.cecumperiazi.ro si site-urile magazinelor partenere..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar