transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-06-2008

CartePremium.ro: reduceri la orice produs, eliminarea comenzii minime & un nou sistem de aplicare a taxelor de livrare

CartePremium.ro: reduceri la orice produs, eliminarea comenzii minime & un nou sistem de aplicare a taxelor de livrare CartePremium.ro a anuntat o serie de imbunatatiri tehnice si de uzabilitate ale site-ului www.cartepremium.ro, precum si reduceri si noutati in ceea ce priveste politica de marketing.

Magazinul online de carti si cadouri www.cartepremium.ro a renuntat la comanda minima - a carei valoare era de 35 RON -, clientii putand comanda oricat, fara a mai exista restrictii de valoare a comenzii. Totodata, pentru a incuraja comenzile, in Bucuresti si Constanta, CartePremium.ro ofera promotional livrarea gratuita, folosind serviciile premium ale companiei Fastius Curier - indiferent de valoarea comenzii (singura librarie online ce ofera astfel de facilitati clientilor sai).

CartePremium.ro ofera reduceri permanente intre 5% si 10% din pretul recomandat de editurile partenere, la fiecare titlu prezent pe site. Totodata, CartePremium.ro rasplateste fidelitatea, oferind clientilor, in plus fata de reducerile deja afisate pe site, posibilitatatea de a beneficia si de reduceri suplimentare prin utilizarea punctelor-bonus - a caror valoare va fi scazuta din urmatoarea comanda efectuata.

Managementul magazinului a stabilit un nou tip de tarifare a taxelor de transport, in functie de valoarea comenzii, una din facilitatile pe care libraria online le ofera clientilor sai fiind livrarea gratuita - pe intreg teritoriul Romaniei, atat prin Posta Romana, cat si prin curier - pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 150 RON.


Pentru comenzile a caror valoare se incadreaza intre 0 si 50 RON se va percepe un cost de transport de 15 RON, atat la livrarea prin curier (sau Posta Romana, acolo unde nu este posibil sau daca se doreste), in timp ce, in cazul comenzilor a caror valoare se situeaza intre 50 si 150 RON, costul de transport - atat la livrarea prin curier, cat si la cea prin intermediul Postei Romane - este de 11 RON. Comenzile de maximum 4kg cu livrare in Uniunea Europeana, Canada sau S.U.A., a caror valoare depaseste 150 RON si sunt achitate online sau prin ordin de plata beneficiaza de un cost unic de 99 RON la livrarea prin servicii postale.

Urmarind sa raspunda oricarei dorinte a clientului, programul de preluare comenzi online este permanent, CartePremium.ro oferind mai multe modalitati de transmitere a acesteia: pe website - prin constituirea unui cont de utilizator -, prin email, prin telefon sau prin Yahoo Messenger. Plata produselor se poate realiza prin card bancar, la primirea comenzii (ramburs) si prin ordin de plata.

Cartepremium.ro ofera si un sistem de Vouchere cadou - care pot fi comandate online si prin intermediul carora cei interesati pot face cadouri 100% personalizate. Voucherele destinate persoanelor fizice sunt nominale - in momentul comandarii acestora clientul trebuie sa transmita si numele destinatarului cadoului.

Totodata, in cazul comenzilor corporate, voucherele pot fi trimise si fara a fi necesara completarea numelor, CartePremium.ro punand la dispozitia clientilor companii si un sistem de vouchere personalizate cu brandul si elementele de identitate corporativa ale respectivei firme. Dincolo de carti, CartePremium.ro ofera si alte produse ce se pot alatura cartilor - ciocolata premium italiana de la Venchi, vinuri de colectie, bauturi fine si multe altele.

CartePremium.ro se dedica atat consumatorului de carte si de cultura, cat si oricarei persoane ce doreste sa ofere un cadou cuiva drag. Mai mult, CartePremium.ro promoveaza cartile profesionale, targetand publicul activ, care citeste pentru a se perfectiona. Un segment important din vanzari este reprezentat de comenzile corporate: pentru companii, CartePremium.ro ofera cadouri potrivite atat pentru angajati, cat si pentru colaboratori, clienti, parteneri de afaceri.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Coker
imi a scris: 4:17 pm Felicitari Tara!!Ne tineti in priza.De cand cu poormtiile pentru cateva ore intru mai des sa vad ce ati mai nascocit.Tineti-o tot asa.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar