transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-12-2008

Christmas Fun revine in 2008 cu noi idei de cadouri

Christmas Fun revine in 2008 cu noi idei de cadouri ChristmasFun.ro, proiect dezvoltat sub marca PCfun.ro, lansat special pentru perioada sărbatorilor de iarnă, revine în 2008 sub un domeniu propriu, după succesul înregistrat anul trecut. Microsite-ul vine cu o diversitate de produse şi idei pentru a le oferi clienţilor suport în selectarea celor mai potrivite cadouri. Produsele dedicate acestei perioade sunt clasate pe categorii specializate, în funcţie de comportamentul tipic de cumpărare, aducând avantajele unei selecţii foarte rapide a produselor şi preţuri atractive.

"Pentru simplitatea alegerii, am creat acest proces de selecţie prin organizarea unor promoţii atractive atât din PCfun, cât şi din ElectroFun, în magazinul nostru de Crăciun. Practic, acesta este un proiect care se va repeta în fiecare an şi la care au aderat şi partenerii noştri www.brazidecraciun.ro, astfel încât experienţa să fie completă, pe cât posibil one-stop-shop", a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.

ChristmasFun.ro include peste 100 de idei de cadouri cu preţuri accesibile, clasificate atât pe categorii de produs, cât şi pe nevoile de cumpărare specifice sărbătorilor de iarnă. Astfel, se găsesc produse care oferă portabilitate pentru cei care doresc să călătorească în vacanţă, produse IT performante pentru entuziaşti, produse de îngrijire cosmetică pentru femei, produse pentru casă, pentru cei care aleg să petreacă sărbătorile împreună cu familia.

PCfun.
ro, este un magazin online pentru produse IT, electronice şi telefoane mobile, operat de FiT Distribution, lansat la mijlocul anului 2006. PCfun.ro, acoperă în prezent produse din domeniul tehnologiei informaţiei şi electronice, având parteneri cu tradiţie în aceste industrii. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele brand-uri: Acer, Asrock, Asus, A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, JVC, Lenovo, LG, JVC, Mediatech, Microsoft, Nec, NOKIA, Olympus, Panasonic, Samsung, Sapphire, Sony, Sony Ericsson, Toshiba.

ElectroFun.ro este primul site de comerţ online adresat exclusiv echipamentelor electronice şi electrocasnice, lansat la începutul lunii octombrie 2007 şi operat de către FiT Distribution, companie care gestionează şi PCfun.ro. Magazinul deţine peste 6000 de produse active ale unor mărci de renume precum: AEG, Arctic, Beko, Braun, Bosch, Chicco, Electrolux, Grundig, Grup Seb, Hotpoint Ariston, Indesit, Kenwood, Krups, Moulinex, Panasonic, Philips, Rohnson, Rowenta, Samsung, Siemens Tefal, Vortex, Whirlpool, Zanussi, ElectroFun.ro.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Terry
Scula capitalista Facebook este pdruosul educatiei socialista (educatia militara) iar tehnologia vestului a avansat cu aceasta educatie socialista exemplu: China, Rusia, Romania, chehoslovachia s.a. Ceia ce a adus capitalismul este partea practica prin aprecierea si plata celor adevarati talentati inventatori, oameni de stiinta, clasa intelectualilor adevarati du devalorizati. Cu 20 de ani in urma America a incetat sa mai fie capitalista, si e pe drumul comunist lasat in urma de voi. A-ti pierdut rindul si stati la coada din nou. Asta a adus comunismul, lipsa de apreciere a clasei intelectualilor adica celor cu talent care puteau sa va salveze de la acest necaz si de cel care va urma: desfiintarea tarii ca si intreprinderile, paminturile de sub voi. Daca mai aveti timp apreciati si protejati pe adevaratii intelectuali, cei cu talent nu prefacuti, daca puteti sa-i distingeti.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar