transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-04-2010

Comertul electronic cu card bancar a crescut cu 70% in primele trei luni ale anului 2010

Comertul electronic cu card bancar a crescut cu 70% in primele trei luni ale anului 2010 În primul trimestru din 2010, volumul tranzacţiilor online cu card bancar din România s-a ridicat la 31,85 de milioane de euro, în creştere cu 70% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor furnizate de Romcard. În acest interval s-au procesat 603.437 de tranzacţii.

„Aceste rezultate sunt încurajatoare pentru piaţa românească de comerţ electronic. Deşi estimările iniţiale indicau o creştere moderată, acest prim trimestru a început în forţă, prin intrarea unor noi jucători în mediul online. Comerţul electronic rămâne în continuare un domeniu cu potenţial de creştere,” a declarat Carmen Sebe, CEO al GECAD ePayment. Prin platforma ePayment au fost procesate 575.000 de tranzacţii, la o valoare de 30,25 de milioane de euro.

În primele trei luni ale lui 2010 valoarea medie a unei tranzacţii a fost de 52 de euro, în scădere faţă de perioada similară a anului trecut, când valoarea înregistrată a fost de 77 de euro. Această valoare este explicată, pe de o parte, de intrarea unor noi jucători cu produse şi servicii cu valori mai mici, dar şi de faptul că majoritatea firmelor şi magazinelor online au oferit promoţii.


Cele mai comercializate produse online în această perioadă fac parte din categoriile: telecom, turism, servicii, plata utilităţilor, etail şi divertisment. Cea mai spectaculoasă creştere a numărului de tranzacţii s-a înregistrat în domeniul turismului – cu 270% mai mult faţă de anul trecut. “Turismul este una dintre industriile pe a cărei creştere am pariat anul acesta şi mă bucur că rezultatele obţinute până acum ne confirmă estimările. Acest lucru demonstrează că, atât cumpărătorii, cât şi operatorii de turism au înţeles avantajele pe care le oferă comerţul electronic în domeniul lor de activitate”, a mai declarat reprezentantul ePayment.

O evoluţie bună au înregistrat si domeniile telecom, plata utilităţilor şi divertisment unde, comparativ cu anul trecut, numărul tranzacţiilor a crescut cu 230%, 178% şi respectiv 160%. Creşterile înregistrate în aceste domenii indică faptul că, în rândul utilizatorilor, s-a creat o obişnuinţă a plăţii online cu cardul pentru cheltuielile recurente, dar şi pentru achiziţii noi.

“Plata utilităţilor este unul dintre domeniile-cheie anul acesta. În perioada următoare vom asista la o creştere substanţială a numărului de tranzacţii în acest domeniu. Pentru următoarele luni ne aşteptăm la evoluţii bune şi în turism, ţinând cont că vacanţa de vară se apropie, dar şi în divertisment. În ansamblu, comerţul electronic îşi va menţine tendinţa de creştere până la finalul anului, comparativ cu 2009”, a afirmat Carmen Sebe..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Liza
This is an ariltce that makes you think \"never thought of that!\"
crorkz matz
5aCyRx A big thank you for your article post.Thanks Again.
high quality backlinks
51nHbM I appreciate you sharing this blog.Really thank you! Keep writing.
Ravinradhika
Paypal offers a selnlig transport simply integrated existent website. fees accord accept vital credit cards. Visitors longer need a PayPal comment similar a past. functions utterly well.PayPal takes caring a fees automatically. recollect a rates hand, though compensate afterwards a credit association separately.
Andrew
i just got similar Email, i just won 820 000 GBP via Facebook awdars program 2011, even tho this may be my dream to get that amout of money but i dont belive in miracles so much that this summ just appears from air and i will ever see this sum. God bless you all
Malerie
Hhaaahha. I’m not too bright today. Great post!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar