transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2008

Comertul electronic romanesc in 2007: plati online de 34,8 milioane euro

Comertul electronic romanesc in 2007: plati online de 34,8 milioane euro

Valoarea totala a pietei de comert electronic cu plata online prin card a crescut în 2007 cu 263% faţă de anul 2006, atingând suma de 34,8 milioane euro şi un număr de 449.000 de tranzacţii, conform RomCard. Magazinele online româneşti care folosesc soluţia ePayment au înregistrat un total de 344.000 tranzacţii, cu o valoare totală de 29,5 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa al GECAD ePayment.

Creşterea concurenţei pe piaţă, planurile de dezvoltare şi schimbarea comportamentului consumatorului care devine din ce în ce mai pretenţios, au determinat companiile să caute noi metode şi canale prin care să îşi poată creşte vânzările iar mediul online oferă oportunităţi interesante.

Posibilitatea de a promova produse şi de a oferi servicii cu valoare adăugată, la costuri reduse, către un public variat dar direct interesat sau, din alt punct de vedere, posibilitatea de a dezvolta un business propriu chiar şi cu investiţii mai mici sunt doar câteva din avantajele mediului online care nu pot fi ignorate. Ca urmare în 2007 am asistat la intrarea în acest sector a unor companii cu un portofoliu important de clienţi, alături de creşterea puternică a numărului de magazine online.

"Principala realizare în 2007 este aceea că mediul online şi-a arătat adevăratul potenţial. Avem clienţi care au început să lucreze cu noi în 2007 şi care si acum inregistreaza un importantant procent din vanazari prin canalul online iar strategia de dezvoltare a intregii companii este chiar dictata de oportunitatile, competitia si obiectivele online.

Este loc pentru toată lumea şi pentru jucătorii mari, care caută noi metode de dezvoltare şi pentru tinerii antreprenori. Atât timp cât oferi profesionalism, nu dezamăgeşti şi ai o strategie corectă, succesul nu are cum să nu vină", declară Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

Cea mai bună perioadă a anului, a fost, în mod tradiţional, ultimul trimestru. Astfel în perioada octombrie-decembrie vânzările au fost de 9,9 milioane de euro, o contribuţie importantă având-o pachetele turistice pentru luna decembrie care se vând încă din octombrie. În ultimele două luni ale anului trecut, valoarea tranzacţiilor a depăşit 6,2 milioane de euro, în creştere cu 153% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Potrivit statisticilor GECAD ePayment, în perioada sărbătorilor, românii au cumpărat în special pachete turistice, produse IT&electrocasnice, jucării şi cadouri de pe site-urile specializate dar şi produse şi servicii de telecomunicaţii.

"În ceea ce priveşte evoluţia pieţei în 2008, pentru finalul anului estimăm o valoare totală de 70 de milioane euro şi un număr de 780.000 de tranzacţii. De asemenea, ne aşteptăm să crească şi ponderea plăţilor online din piaţa totală de comerţ electronic, de la 15-20% cât este în prezent, la 25%", afirmă Carmen Sebe.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar