transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-09-2008

Concursul de Cuvinte - concurs national de literatura initiat de CartePremium.ro

Concursul de Cuvinte - concurs national de literatura initiat de CartePremium.ro Magazinul online de carti si cadouri www.CartePremium.ro a anuntat lansarea Concursului de Cuvinte CartePremium.ro 2008-2009 - concurs de literatura adresat tinerilor creatori de poezie si proza cu varste de pana in 35 de ani.

Magazinul online de cuvinte, zambete, senzatii dulci si alte placeri www.CartePremium.ro, o librarie online cu servicii premium, lanseaza prima editie a Concursului de Cuvinte - concurs de literatura adresat tinerilor cu varste pana in 35 de ani inclusiv (impliniti cel mai devreme la 20 septembrie 2008). Organizatorul oficial al concursului este compania SMART press, agentie de new-media ce detine www.CartePremium.ro.

Aflata la prima editie, competitia initiata de libraria online www.CartePremium.ro se doreste a fi atat o posibilitate de lansare sau promovare pentru tinerii creatori de poezie si proza, cat si o incercare de sensibilizare si deschidere a publicului roman fata de literatura, intr-o perioada in care scrisul si cititul nu mai sunt tocmai "la moda". Concursul de Cuvinte CartePremium.
ro urmareste educarea si implicarea publicului intr-un proiect ce graviteaza in zona culturala.

"Concursul de Cuvinte CartePremium.ro este un proiect complex structurat pe trei dimensiuni: culturala - incurajarea si promovarea literaturii si a reprezentantilor acesteia, educativa - initierea si implicarea publicului in initiative culturale, incurajarea scrisului si a cititului si umanitara - prin donarea a 50% din valoarea vanzarilor CD-ului ce va include textele premiate, unei categorii sociale defavorizate. Lansarea unui concurs de literatura este o initiativa curajoasa, ar spune unii, dar seriozitatea si respectul fata de clienti au facut ca in doar 5 luni de activitate, CartePremium.ro sa aiba ca parteneri peste 200 de edituri si sa puna la dispozitia clientilor in jur de 8000 de produse. Ceea ce ne permite sa avem curajul sa mergem mai departe, sa credem si mai mult in ceea ce facem si sa spijinim chiar direct literatura si cultura in general", a explicat Valentin Ispas, Project Manager www.CartePremium.ro.

Lansata in ideea de a promova literatura si de a incuraja si recunoaste talentul literar, competitia este structurata in doua sectiuni principale - "Poezie" si "Proza" - ambele adresandu-se tinerilor pana in 35 de ani inclusiv, aflati la primele incercari literare sau scriitorilor consacrati. Creatorii pot participa cu unul sau mai multe materiale, la una sau la ambele sectiuni ale concursului, fiind acceptate orice texte ce se inscriu in categoriile "poezie" sau "proza" cu conditia ca ele sa nu fi fost publicate in presa in 2008 sau in volum. Manuscrisele trebuie redactate intr-un singur exemplar, fara a depasi 30 de pagini dactilografiate Arial 14, la un rand si jumatate distanta. Regulamentul complet este disponibil pe www.CartePremium.ro, unde se face si inscrierea in concurs.

Juriul va fi alcatuit din scriitori, oameni de cultura, reprezentanti ai unor edituri consacrate din Romania, precum si din reprezentanti ai unor publicatii romanesti de prestigiu din sfera culturala, plus un reprezentant al www.CartePremium.ro. Pentru a evita orice neplaceri referitoare la corectitudinea jurizarii, numele membrilor juriului nu vor fi dezvaluite publicului si concurentilor pana la finalizarea perioadei de inscrieri - 15 ianuarie 2009. La fiecare din cele doua categorii ("Poezie" si "Proza") se vor acorda Premiul I, Premiul al II-lea si Premiul al III- lea. Participantii care nu au castigat unul din premii vor primi cate o diploma de participare si cel putin o carte din partea partenerilor concursului.

Premiile includ vouchere-cadou de diverse valori, oferite de CartePremium.ro - castigatorii putand alege produse din oferta magazinului online (carti, vinuri premium, bauturi fine, ciocolata premium si alte cadouri) - si carti oferite de editurile partenere ale evenimentului. Premiile pentru ambele categorii ("Poezie si Proza") includ vouchere-cadou dupa cum urmeaza: Premiul I un Voucher-Cadou in valoare de 1.000 RON oferit de www.CartePremium.ro, Premiul al II-lea un Voucher-Cadou ce va include carti in valoare de 600 RON, oferit de un partener al evenimentului si Premiul al III-lea un Voucher-Cadou ce va include carti in valoare de 400 RON, oferit de un alt partener al evenimentului. In plus, echipa CartePremium.ro va juriza si va acorda patru premii speciale, in afara concursului, dupa cum urmeaza: Sectiunea speciala - "Debut 2008", Sectiunea speciala - "Junior", Sectiunea speciala - "Publicatie literara" si Sectiunea speciala - "Promovarea literaturii in mass-media".

"Ne dorim sa facem din CartePremium.ro un brand premium in comertul electronic din Romania. In acest sens, am mers mai departe si nu ne-am limitat la a fi un simplu magazin ce functioneaza pe baza de cerere si oferta, ci ne-am luat in serios functia de educare pe care ne-am asumat-o inca de la lansare. www.CartePremium.ro deja promoveaza cele mai noi stiri din sfera culturala romaneasca, inclusiv lansari de carti si recenzii. Aceasta initiativa, Concursul de Cuvinte CartePremium.ro, speram sa o putem repeta si in anii urmatori, cu o organizare si mai buna, cu si mai multi parteneri si tot mai multi participanti", a explicat Razvan Iancu, Managing Director SMART press, compania care detine CartePremium.ro.

Perioada de inscrieri este 1 octombrie - 15 ianuarie 2009, cei interesati putandu-se inscrie direct pe site-ul www.Cartepremium.ro - prin completarea formularului de inscriere din sectiunea "Concursul de Cuvinte" - in paralel cu trimiterea fizica a textelor prin Posta Romana sau curier, la adresa SMART press, Str. Ion Ratiu nr. 33, Constanta. In locul semnaturii, concurentul va nota un motto pe toate paginile manuscrisului, urmand ca in momentul inregistrarii online pe www.CartePremium.ro, sa se precizeze motto-ul ales si transcris pe manuscris. Astfel, numele participantilor nu vor fi cunoscute de membrii juriului in momentul jurizarii efective.

Jurizarea se va efectua intre 15 ianuarie 2009 si 15 februarie 2009, urmand ca rezultate finale si numele castigatorilor sa fie anuntate direct pe site-ul librariei online cel tarziu pe 28 februarie 2009. Festivitatea de premiere va avea loc in luna martie 2009, la Bucuresti, in prezenta membrilor juriului celor doua sectiuni, a partenerilor, invitatilor si a echipei CartePremium.ro.

La finalul concursului, numele castigatorilor vor fi prezentate pe site-ul www.CartePremium.ro, in pagina dedicata Concursului de Cuvinte CartePremium.ro. Textele premiate in cadrul celor doua sectiuni urmeaza sa fie incluse pe un CD ce va fi pus in vanzare pe site-ul librariei online. Ulterior, 50% din valoarea vanzarilor CD-ului cu textele premiate vor fi folosite pentru cumpararea de carti pentru copiii aflati in asistenta maternala in Constanta - aceasta reprezentand o autentica componenta de responsabilitate sociala a competitiei.

www.CartePremium.ro se dedica atat consumatorului de carte si de cultura, cat si oricarei persoane ce doreste sa ofere un cadou cuiva drag. Carti, jucarii, ciocolata, vinuri, bauturi premium, recenzii si stiri culturale, si chiar mai mult decat atat, adica magazinul de cuvinte, zambete, senzatii dulci si alte placeri.

CartePremium.ro respecta legislatia privind protectia datelor personale ale utilizatorilor sai. S.C. SMART press S.R.L., operatorul www.CartePremium.ro, este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 9756. CartePremium.ro respecta prevederile legale din Legea nr. 677 / 2001.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Chithrai
Scrie aici comentariul tau Poti fosloi aceste taguri HTML :
Notify me of follow-up comments by email. Notify me of new posts by email.
eu_insami
daca e manuscris cum poate fi in acelsi timp si scris cu ARIAL 14
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar