transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-06-2008

Edistractie si-a gasit Nasul

Edistractie si-a gasit Nasul Portalul de distractie, timp liber, cumparaturi si informatii utile www.edistractie.ro a ales numele pentru mascota site-ului: Verdino. Concursul inedit, in cadrul caruia, inca de la lansare, site-ul web cauta un nume pentru mascota sa, s-a incheiat pe 31 mai 2008.

Concursul a fost realizat in colaborare cu magazinul online de "cadouri pentru casa si suflet" www.Zaragoo.ro - cel care a oferit si premiile - vizitatorii fiind invitati sa propuna un nume pentru mascota edistractie.ro pana pe 31 mai 2008. Din cele peste o mie de nume propuse de participantii la concurs, in cadrul caruia marele premiu consta intr-un mini home-bar plus sticle cu bauturi premium, organizatorii au ales numele castigator Verdino - propus de Hirdau Lavinia-Luciana - urmand ca acesta sa fie folosit ulterior asociat brandului edistractie.ro.

In cadrul unei trageri la sorti au fost desemnati si castigatorii concursului de prieteni, o sectiune in care vizitatorii erau incurajati sa isi invite si prietenii sa participe la concurs - pentru fiecare prieten caruia i se trimitea invitatia de participare, vizitatorul respectiv primind dreptul de a selecta cate un premiu pe care il putea castiga, ulterior, prin tragere la sorti.

Castigatorii concursului de prieteni sunt: Spiridon Andrei - Ceas USB 128 MB, Albu Nicoleta Eugenia - Set mic dejun, Hristache Elena Claudia - Joc Casino, Ani Iulia - Gradina ZEN, Ciorita Georgeta - Reportofon, Goia Ana - Ventilator USB, Lukacs Melinda - Set vin, Tipa Andreea - Radio OZN, Hirdau Alexandra - Set fitness, Goia Simona - Memo Floricica dansatoare si Ion Isabela, castigatoarea premiului surpriza.

"Vreau sa le multumesc tuturor celor care au participat la acest concurs si au fost receptivi la aceasta initiativa. Www.edistractie.
ro mizeaza pe o implicare activa din partea utilizatorului, iar concursul pentru "botezarea" mascotei ne-a aratat ca avem un public tanar, interesat, inventiv si receptiv la provocari. Suntem foarte multumiti atat de numele ales cat si de rata participarii la acest concurs, care a depasit toate asteptarile. Verdino va deveni identitatea animata a site-ului, simbolizand toate atributele pe care edistractie.ro le promoveaza: buna dispozitie, energie din plin, multi prieteni si locuri deosebite - toate pentru o stare de spirit pozitiva! Iar noi garantam ca acesta nu e decat inceputul dintr-un lung sir de evenimente si surprize, pe care le-am pregatit pentru acest an", a explicat Lucian Ionita, Sales Manager Zaragoo SRL, compania care detine www.edistractie.ro.

Portalul s-a lansat la inceputul lunii aprilie 2008, pozitionandu-se ca o sursa complexa de informare si petrecere a timpului liber. Edistractie.ro mizeaza pe o implicare activa din partea vizitatorului, care poate participa prin uploadarea de poze, muzica, filmulete sau prin recomandarile pe care le face.

In cadrul sectiunii "Timp liber", vizitatorul poate adauga restaurante, cafenele, baruri, cluburi, sali de distractie, pe care le recomanda in functie de preturi, mancare, servire si atmosfera. Vizitatorii pot vedea si notele pe care altii le-au dat locatiilor respective, precum si opiniile lor in legatura cu acestea.

In plus, vizitatorii pot accesa si propune idei de surf pe internet (o sectiune cu cele mai interesante site-uri web, unde vor fi acceptate doar site-uri amuzante sau speciale). Edistractie.ro include si o sectiune dedicata cumparaturilor online, unde clientii pot gasi produse deosebite de cumparat sau oferit cadou.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
take a look at it!
dCloXT I think this is a real great blog article. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar