transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2008

Edistractie.ro a ales sa se lanseze printr-un concurs pentru botezarea mascotei

Edistractie.ro a ales sa se lanseze printr-un concurs pentru botezarea mascotei Portalul de distractie, timp liber, cumparaturi si informatii utile www.edistractie.ro a ales sa se lanseze printr-un concurs inedit, in cadrul caruia marele premiu consta intr-un mini home-bar plus sticle cu bauturi premium. In cadrul concursului lansat de Edistractie.ro si care va dura pana pe 31 mai 2008, vizitatorii sunt invitati sa propuna un nume pentru mascota edistractie.ro. Numele castigator va fi ales de organizatori din lista de propuneri, urmand ca acesta sa fie folosit ulterior asociat brandului edistractie.ro.

Concursul include o sectiune in care vizitatorii sunt incurajati sa isi invite si prietenii sa participe la concurs. Pentru fiecare prieten caruia i se trimite invitatia de participare, vizitatorul respectiv primeste dreptul de a selecta cate un premiu, pe care il poate castiga prin tragere la sorti. Vor exista 10 premii expuse pe website plus un premiu surpriza. Vizitatorul poate participa la una sau la mai multe trageri la sorti, direct proportional cu numarul de invitatii pe care le trimite.
Pentru a participa la concurs este necesara crearea unui cont de utilizator pe www.edistractie.ro si propunerea unui nume sau trimiterea de invitatii si alegerea premiilor.

"Ideea concursului este o componenta a planului complex de promovare pe care l-am stabilit pentru Edistractie.ro si urmeaza strategia de comunicare a proiectului: ne dorim un public activ si implicat continuu. Prin premiul oferit, nu instigam la consumul de alcool, ci doar la "distractie cu moderatie"... sau mai pe scurt la Edistractie.ro. Portalul Edistractie inseamna in primul rand o stare de spirit pozitiva, buna dispozitie, energie din plin, prieteni si locuri deosebite in oras si in afara orasului", a explicat Lucian Ionita, Sales Manager Zaragoo SRL, compania care detine www.edistractie.ro.

Portalul s-a lansat la inceputul lunii aprilie 2008, pozitionandu-se ca o sursa de informare si petrecere a timpului liber. Edistractie.ro mizeaza pe o implicare activa din partea vizitatorului, care poate participa prin uploadarea de poze, muzica, filmulete sau prin recomandarile pe care le face. De asemenea, in cadrul sectiunii "Timp liber", vizitatorul poate adauga restaurante, cafenele, baruri, cluburi, sali de distractie, pe care le recomanda in functie de preturi, mancare, servire si atmosfera. Vizitatorii pot vedea si notele pe care altii le-au dat locatiilor respective, precum si opiniile acelora in legatura cu acestea.

In plus, vizitatorii pot accesa si propune idei de surf pe internet (o sectiune cu cele mai interesante site-uri web unde vor fi acceptate doar site-uri amuzante sau speciale). Edistractie.ro include si o sectiune dedicata cumparaturilor online, unde clientii pot gasi produse deosebite de cumparat sau oferit cadou. Edistractie.ro apartine firmei Zaragoo SRL, care detine si magazinul online de cadouri "pentru casa si suflet" www.zaragoo.ro si 50% din portalul de socializare a pasionatilor de masini, CityCars.ro.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar