transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-10-2007

Etelecom.ro - locul I, categoria telecomunicatii, in cadrul Galei Ecommerce 2007

Etelecom.ro - locul I, categoria telecomunicatii, in cadrul Galei Ecommerce 2007

Gala Premiilor in Ecommerce 2007 a acordat locul intai in 2007 pentru categoria telecomunicatii magazinului virtual www.Etelecom.ro. Criteriile dupa care s-a stabilit punctajul au avut in vedere designul, continutul si considerentele ce tin de securitatea tranzactiilor si de functionalitatea platformelor virtuale.

"Este pentru prima data cand participam la un astfel de eveniment dedicat in exclusivitate comertului electronic. Premiul castigat reprezinta pentru noi recunoasterea eforturilor sustinute de Echipa eTelecom, un imbold pentru dezvoltarile ulterioare precum si confirmarea faptului ca suntem pe calea cea buna. Avem deja un an vechime in domeniu, experienta asemanata de Eugen Preotu, unul din invitatii de seama ai Galei, cu 7 ani de experienta ai unui magazin clasic de telecomunicatii. In tot acest rastimp am reusit incheierea unor parteneriate importante si recunoasterea din partea clientilor nostri a calitatii serviciilor oferite", afirma Andreea Chirciu, director executiv eTelecom.

 

"Vrem sa multumim organizatorilor pentru eforturile sustinute in sensul dezvoltarii si incurajarii acestui tip de business si speram ca in viitorul apropiat un astfel de eveniment sa se bucure de un sprijin mai sustinut din partea mass-mediei, mai ales ca este singurul eveniment de acest tip, reprezentativ pentru domeniul e-commerce din Romania", sustine Andreea Chirciu.

 

Etelecom, conceptul one-stop-shop, a fost lansat in decembrie 2006 de catre integratorul de solutii de telecomunicatii European Telecom. In primul trimestru al anului 2007, magazinul a inregistrat o cifra de afaceri de peste 100.000 Euro.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jake
Andreea, aceatsa pangia este pangia de prezentare pentru Content writerul Cosmin, nu am inteles la ceproiect te referi.Daca doresti sa devii Content writer InfoMedia si sa srcii articole pentru diverse site-uri contra plata este ok, daca te referi la cererea de articole (reviews) postata de Vali D, acesta nu a raspuns cu detalii pana acum!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar